ZUKEEGG Kampó Lóg Multifunkcionális Egyszerű Fürdőszoba Horog, Ütés-Ingyenes Konyha Viszkóz Sor Horog, tapadókorong Horog Mögött Az Ajtót.
Megújítva

ZUKEEGG Kampó Lóg Multifunkcionális Egyszerű Fürdőszoba Horog, Ütés-Ingyenes Konyha Viszkóz Sor Horog, tapadókorong Horog Mögött Az Ajtót.

HUF 2.67

Rendelhető

✦Széles körben használják a különböző felületek, mint a Fa, Csempe, Kerámia ,Fém, Műanyag Felületre, valamint több, a különösen nagy, lógó, zuhanyzó vagy kád kiegészítők a fürdőszobában vagy a konyhában edények, eszközök egy mozaik csempével。 ■Ez a hardver szett új stílus, valamint a funkciót, miközben még mindig kiegészítve a már meglévő otthoni dekoráció. ■Ideális kabát horgok lógó kabátok, kalapok, törölköző, pénztárca, sál, köpeny a bejárat, benne előszoba, hálószoba, konyha, fürdőszoba. ■Lenyűgözött nagy teljesítményű, egyszerű, elegáns megjelenés. ■ÉLETRE, hogy "állj" GARANCIA : SOHA TÖBBÉ nem pazarolja az időt, vagy pénzt keres egy olcsó, gyenge fogas, hogy lebontja héttel azután, hogy megveszem. ✦Széles körben használják a különböző felületek, mint a Fa, Csempe, Kerámia ,Fém, Műanyag Felületre, valamint több, a különösen nagy, lógó, zuhanyzó vagy kád kiegészítők a fürdőszobában vagy a konyhában edények, eszközök egy mozaik csempével。. ■Ez a hardver szett új stílus, valamint a funkciót, miközben még mindig kiegészítve a már meglévő otthoni dekoráció. ■Ideális kabát horgok lógó kabátok, kalapok, törölköző, pénztárca, sál, köpeny a bejárat, benne előszoba, hálószoba, konyha, fürdőszoba. ■Lenyűgözött nagy teljesítményű, egyszerű, elegáns megjelenés. ■ÉLETRE, hogy "állj" GARANCIA : SOHA TÖBBÉ nem pazarolja az időt, vagy pénzt keres egy olcsó, gyenge fogas, hogy lebontja héttel azután, hogy megveszem.Kezelés menete : polishing Specification : white Size : 45*2.

A javaslat jellemzői

white:
Size:
45*2.5*5*4cm

Vevők, ahogy választanak