ZUKEELJT Kuka Kreatív Kuka Háztartási szemétbe Műanyag Tároló Rekeszek Konyha Fürdőszoba, Nappali, Iroda Dekoráció (Szín : Szürke)
Megújítva

ZUKEELJT Kuka Kreatív Kuka Háztartási szemétbe Műanyag Tároló Rekeszek Konyha Fürdőszoba, Nappali, Iroda Dekoráció (Szín : Szürke)

HUF 1.33

Rendelhető

✦A modern design, a termék kiderült, hogy nagy a fürdőszoba, konyha, más szobák, miközben kevesebb helyet foglal ❤Megkönnyíti az ön számára, hogy tiszta a konyhai szemetesbe mindig tartsa tisztán. ❤Rugalmas műanyag szerkezet, csövek, tartós. ❤Alkalmas bármilyen szoba, függetlenül attól, hogy egy iroda, egy konyha, egy fürdőszoba, illetve egy hálószoba, a kuka ideális megoldás a hulladékgazdálkodási. ❤Ez az egyszerű kuka, lehet, hogy a ház, vagy takarító cég. ✦A modern design, a termék kiderült, hogy nagy a fürdőszoba, konyha, más szobák, miközben kevesebb helyet foglal. ❤Megkönnyíti az ön számára, hogy tiszta a konyhai szemetesbe mindig tartsa tisztán. ❤Rugalmas műanyag szerkezet, csövek, tartós. ❤Alkalmas bármilyen szoba, függetlenül attól, hogy egy iroda, egy konyha, egy fürdőszoba, illetve egy hálószoba, a kuka ideális megoldás a hulladékgazdálkodási. ❤Ez az egyszerű kuka, lehet, hogy a ház, vagy takarító cég.Anyag : plastic Size : 23.57in Color : zöld, gray Quantity : 1 darab.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak