Mágneses Horgok,35Lbs Erős Neodímium Mágnes Kampó Lóg BBQ Grill Eszközök kaspókat,Hűtőszekrény,Körutazás,Konyha,kulcstartó,Kabát(Fekete 10PACK)
Megújítva

Mágneses Horgok,35Lbs Erős Neodímium Mágnes Kampó Lóg BBQ Grill Eszközök kaspókat,Hűtőszekrény,Körutazás,Konyha,kulcstartó,Kabát(Fekete 10PACK)

HUF 2.33

Rendelhető

【Erős mágnesek】 nagy teljesítményű mágneses horgok van egy erős mágnes,tartani akár 35lbs, ha csatlakoztatva van függőlegesen -kal csökkent 2/3 ha használt Vízszintesen 【Forgó Mágnes Kampó 】Ez a mágneses horog forog egy teljes 180 fok.A forgó, illetve lengő indítvány lehetővé teszi, hogy használja ezt a horgot a legkülönbözőbb elemeket. 【, Csúszásmentes, valamint karcálló】A csúszásmentes szilikon pad telepítve van az alján a mágneses horog használható egy sima felületre, hogy megakadályozza, hogy lecsússzon, nem károsítja a felületet. 【Könnyen telepíthető】Egyszerűen helyezze az erős mágneses horgok nem mágneses felület, hogy tartsa a munkás, jó állapotban. 【Hordozható alkalmazandó】Ez a forgó mágneses horgot lehet használni, változóan : Kabát, horgok, Kulcs, horgok, Növény, horog, törölközőt horog, Barbecue horog,Hűtőszekrény horog,Tengerjáró hajó horog,Törölközőt horgok. Ideális Karácsonyi Világítás, Karácsonyi koszorú is. 【Erős mágnesek】 nagy teljesítményű mágneses horgok van egy erős mágnes,tartani akár 35lbs, ha csatlakoztatva van függőlegesen -kal csökkent 2/3 ha használt Vízszintesen. 【Forgó Mágnes Kampó 】Ez a mágneses horog forog egy teljes 180 fok.A forgó, illetve lengő indítvány lehetővé teszi, hogy használja ezt a horgot a legkülönbözőbb elemeket. 【, Csúszásmentes, valamint karcálló】A csúszásmentes szilikon pad telepítve van az alján a mágneses horog használható egy sima felületre, hogy megakadályozza, hogy lecsússzon, nem károsítja a felületet. 【Könnyen telepíthető】Egyszerűen helyezze az erős mágneses horgok nem mágneses felület, hogy tartsa a munkás, jó állapotban. 【Hordozható alkalmazandó】Ez a forgó mágneses horgot lehet használni, változóan : Kabát, horgok, Kulcs, horgok, Növény, horog, törölközőt horog, Barbecue horog,Hűtőszekrény horog,Tengerjáró hajó horog,Törölközőt horgok. Ideális Karácsonyi Világítás, Karácsonyi koszorú is.Harmiey Forgó horgot használnak, extra tároló, így extra helyen tedd a dolgokat.Nagyszerű módja annak, hogy tartsa a térben szervezett.Vannak OLYAN KÖNNYŰ beállítani : Nincs rendetlenség, nincs ragasztó, se körme, nem gyakorlat, nincs szükség szerszámokra.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak