SAYAFAN VR Szem Maszk, Állítható Lélegző VR Verejték Zenekar Oculus Quest 2, HTC Vive, PS, Felszerelés, VR Edzések (3PCS, Fekete)
Megújítva

SAYAFAN VR Szem Maszk, Állítható Lélegző VR Verejték Zenekar Oculus Quest 2, HTC Vive, PS, Felszerelés, VR Edzések (3PCS, Fekete)

HUF 1349.10

Rendelhető

【Felszívja az Izzadságot, Javítja a VR Tapasztalat】 : SAYAFAN VR maszk képes felvenni a verejték az arcán hatékonyabb, mint a tipikus HMD padding, tartsa a verejték, az arc, headset, ha játszik a természetfeletti VR edzések & játékok, mégpedig anélkül, hogy állandóan törölgette a verejték 【Állítható Csat, Illik Minden Ember】 : van egy állítható csat VR szem maszk takarja, ahelyett, hogy csak attól függően, hogy a rugalmasság, a szövet.Tudod mozgatni úgy, hogy alkalmas legyen a fej kerülete (jelzés a 7.02 inch) méret nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek is könnyen fel, majd vegye le. 【Könnyű & Lélegző & Rugalmas】 : A VR verejték maszk készült jó spandex, illetve poliészter lélegző lyuk, amely rugalmas, légáteresztő.A szövet nagyon puha, könnyű, súlya mindössze 0.Ezek legyen barátságos a bőr, kényelmes viselet. 【Kompatibilis a Különböző Modellek】 : A VR maszk verejték zenekar kompatibilis a virtuális valóság headset különböző márkájú kompatibilis Meta Oculus Quest 2/ a HTC Vive/ Samsung Gear/ PS/ Antvr/ Motorola/ 3 G szemüveg/ Microsoft ÚR, Fülhallgató, stb. 【Jó Segítője a VR】 : Ez a VR maszk működik csodálatos, amikor csinál semmit a VR.Ez nem csak tartja a verejték, távol az arcom, szemem, de azt is segít megakadályozni, hogy a VR eszköz nem csúszik.Alkalmas VR edzés & szórakozás a családi összejövetelek, VR üzleti felhasználók számára, VR tapasztalat, üzletek, stb. 【Felszívja az Izzadságot, Javítja a VR Tapasztalat】 : SAYAFAN VR maszk képes felvenni a verejték az arcán hatékonyabb, mint a tipikus HMD padding, tartsa a verejték, az arc, headset, ha játszik a természetfeletti VR edzések & játékok, mégpedig anélkül, hogy állandóan törölgette a verejték. 【Állítható Csat, Illik Minden Ember】 : van egy állítható csat VR szem maszk takarja, ahelyett, hogy csak attól függően, hogy a rugalmasság, a szövet.Tudod mozgatni úgy, hogy alkalmas legyen a fej kerülete (jelzés a 7.02 inch) méret nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek is könnyen fel, majd vegye le. 【Könnyű & Lélegző & Rugalmas】 : A VR verejték maszk készült jó spandex, illetve poliészter lélegző lyuk, amely rugalmas, légáteresztő.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak