TenCloud Esetekben Kompatibilis Amazfit GTS 2 Mini/Bip U Pro Puha TPU Ütésálló Esetben védőburkolat Lökhárító Védő GTS 2 Mini Smartwatch (Fekete+Tiszta)
Megújítva

TenCloud Esetekben Kompatibilis Amazfit GTS 2 Mini/Bip U Pro Puha TPU Ütésálló Esetben védőburkolat Lökhárító Védő GTS 2 Mini Smartwatch (Fekete+Tiszta)

HUF 808.20

Rendelhető

【Esetben a GTS 2 Mini -, illetve állat-Egészségügyi határállomás U Pro】5 Színben TPU esetekben a Amazfit nézi a GTS 2 Mini -, illetve állat-Egészségügyi határállomás U Pro smart óra CSAKNEM más GTS vagy Bip karóra modellek. 【Könnyen Használható】 Illeszkedik tökéletesen védi a GTS 2 Mini nézni oldalán szélén anélkül, hogy ki a hülye.Könnyen fel, majd vegye le. 【Minden nap védelem】elfér, anélkül, hogy észrevettem, de nem terjed ki a hátsó, ahol a töltés port.Az egész alsó nyitva van.Jó kis lökhárító esetében az órát, ha a munka vagy az edzőteremben. 【Hightlight】 rázkódásálló, majd törni-rezisztens,Ez a kis lökhárító esetben nagyon hasznos, hogy megvédje a GTS 2 Mini a baleset esik, esik, kártérítés, karcolások. 【, Amit kapsz 】Rózsaszín/Kék/Lila/Fekete/Átlátszó színben kapható.Védő TPU esetben Kompatibilis Amazfit GTS 2 Mini -, illetve állat-Egészségügyi határállomás U Pro csak.Nem tartalmazza a készülék, vagy GTS 2 Mini zenekar.Feltétel nélküli visszatérítési vagy csere bármilyen minőségi probléma vissza.Maradt a kérdés vagy üzenet, mi fog válaszolni 24. 【Esetben a GTS 2 Mini -, illetve állat-Egészségügyi határállomás U Pro】5 Színben TPU esetekben a Amazfit nézi a GTS 2 Mini -, illetve állat-Egészségügyi határállomás U Pro smart óra CSAK.NEM más GTS vagy Bip karóra modellek. 【Könnyen Használható】 Illeszkedik tökéletesen védi a GTS 2 Mini nézni oldalán szélén anélkül, hogy ki a hülye.Könnyen fel, majd vegye le. 【Minden nap védelem】elfér, anélkül, hogy észrevettem, de nem terjed ki a hátsó, ahol a töltés port.Az egész alsó nyitva van.Jó kis lökhárító esetében az órát, ha a munka vagy az edzőteremben. 【Hightlight】 rázkódásálló, majd törni-rezisztens,Ez a kis lökhárító esetben nagyon hasznos, hogy megvédje a GTS 2 Mini a baleset esik, esik, kártérítés, karcolások. 【, Amit kapsz 】Rózsaszín/Kék/Lila/Fekete/Átlátszó színben kapható.Védő TPU esetben Kompatibilis Amazfit GTS 2 Mini -, illetve állat-Egészségügyi határállomás U Pro csak.Nem tartalmazza a készülék, vagy GTS 2 Mini zenekar.Feltétel nélküli visszatérítési vagy csere bármilyen minőségi probléma vissza.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak