20FT Link Kábel Oculus Quest 2, VR Headset Kábel Nagy Sebességű Adatátvitel Töltő Kábel a Játék PC & USB-C Töltő Fekete (6m)
Megújítva

20FT Link Kábel Oculus Quest 2, VR Headset Kábel Nagy Sebességű Adatátvitel Töltő Kábel a Játék PC & USB-C Töltő Fekete (6m)

HUF 1512.00

Rendelhető

【Legújabb Frissítés 2 az 1-ben Link Kábel Oculus Quest 2】link kábel Oculus nagy előnyei összehasonlítva a hagyományos, egységes felület link kábelt a piaconA 2-az-1-link kábel biztosítja a két készülék kapcsolódási pontok, támogató USB 3.2 GEN 1 Típus C-C-C, akkor használja a kábel csatlakoztatása Quest 2/1, hogy a játék PC-n játszani széles Oculus Rift alkalmazások, játékok, alkalmas a különböző számítógép, illetve másik készülék kapcsolódási pontok, mint például a mobil telefonok, tablet, nyomtatók, stb. 【Nagysebességű Adatátvitel & Gyors Töltés】5 Gbps adatátviteli sebesség elég, hogy továbbítja kiváló minőségű, stabil videó, audió jeleket nem kell aggódni a játék hacs, illetve a dadogós. 3 A gyors töltés funkció lehetővé teszi, hogy töltse fel gyorsan, még play and charge egyszerre, ha az USB port kimeneti teljesítmény is elég. (MEGJEGYZÉS : A töltési sebesség függ a kimeneti áramot az USB-port, a maximális kimeneti áramot a számítógép USB-port 5 V&1 A.Ez nem egy link kábel minőségi kérdés. 【Rugalmas, Kényelmes Hosszúságú, valamint a 90 Fokos Szögben】A 16.4 ft töltőkábel ad korlátlan mozgásszabadságot, miközben elmerül a VR világnak, hogy te egy simább játékélményt.Ugyanakkor az USB-C Típusú port célja egy 90° - os szögben, majd a mellékelt kábel tulajdonosa kifejezetten úgy tervezték, hogy elférjen a kábeleket, így lehet játszani anélkül, hogy a zavaró kábeleket esett le, hogy javítani a kényelmet. 【Puha, Könnyű, Tartós Anyag】A link kábel Quest 2-nek jobb rugalmas, hajlítható szabadon, tartósabb, de könnyebb, mint a többi általános típusok.A link kábel TPU egy darab kábel egy sima felületre, így nem zavarják a zaj okozta súrlódás a padlón, amikor a kábel játszani.A kanyarban tesztelték 50.000 kanyarban, így ez a bizalom. 【, Amit kapsz】1x20ft (6 M) Típus C Típus C-Link Kábel, 1x USB 3.2 írja be, hogy C típusú Női adapter, 1x Rögzítő Kábel, Klip, 2x Tépőzár, Gyűjtése.Keményen dolgoztunk, hogy minden ügyfelünk elégedett a termékekkel, ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi biztosítja az ügyfél a szolgáltatást 24 órán belül.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak