JWICOS Kristály Esküvői Fejpánt a Menyasszonyok, Gyöngy Esküvői Haj Kiegészítők, Menyasszonyi haj Haj Darab Szőlő a Nők, Lányok (Kék)
Megújítva

JWICOS Kristály Esküvői Fejpánt a Menyasszonyok, Gyöngy Esküvői Haj Kiegészítők, Menyasszonyi haj Haj Darab Szőlő a Nők, Lányok (Kék)

HUF 1168.20

Rendelhető

♥Szín : Kék ♥A nők Kézzel gyártott elem. ♥Méret : L : 32cm(12. ♥Anyag : Esküvői haj kiegészítők készült alufelni,gyöngyök,utánzás gyöngy, crystal,jól kialakított,marad biztonságosan a hajad. ♥Alkalommal : 100% - ban kézzel készített haj tartozékok alkalmas menyasszonyi, koszorúslány -, virág lány, esküvők, eljegyzések, communions, bulik, bálok, még!. ♥Esküvő Headpieces lehet viselni az oldalon, vagy vissza csillogó érintse meg egyezik az esküvői fátyol lesz tökéletes kiegészítője teljes legyen a nagy nap. ♥Kérem, forduljon hozzám bármilyen kérdése vagy kérése.Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt!. ❤Drága barátaim, isten hozta, hogy JWICOS❤ ✿Arról, hogy a Termék✿ Ez a Menyasszonyi esküvői haj szőlő alkalmas Nők, Lányok.Garantált minőségű, viselése kényelmes, nem allergén. ✿ÉSZRE✿ A színe lehet egy kicsit más a kép, kérem, tárgy, hogy a tényleges terméket. ✿VISSZA P0 LICY✿ 1. Ha a termék minőségi problémák, akkor vegye fel velünk a visszatérítési vagy csere belül három nappal azután, hogy megkapja az árut 2. Összes visszaküldött elemek kell az eredeti, nem használt, valamint a jelöletlenek. ✿Karbantartás✿ 1. Kérjük, próbálja meg, hogy nem hagyja tartozék közelében vízzel, alkáli alkohol, illetve egyéb maró hatású folyadék. Tartsa a ötvözet tartozékok a száraz pecsét hely fenntartása a fényerő őket. ✿Ha boldog vagy, akkor boldog vagy✿ Bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges.Célunk, hogy ad egy fantasztikus élmény minden alkalommal. ✿KÖSZÖNÖM✿ ♫ A MINT A BOLTBAN♬ SZÉP NAPOT!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak