Professzionális Hajnyíró gép a Férfiak, Fém Haj Clipper Szakmai Haj Trimmer USB Újratölthető Borbély Elektromos Men' s, Vezeték nélküli
Megújítva

Professzionális Hajnyíró gép a Férfiak, Fém Haj Clipper Szakmai Haj Trimmer USB Újratölthető Borbély Elektromos Men' s, Vezeték nélküli

HUF 0.67

Rendelhető

【Masszív, Tartós Trimmer】A haj clipper célja, hogy a berendezés minden típusú haja simán, gyorsan, pontosanHajnyíró gép, ollók funkció rozsdamentes acél mozgó, mind álló kések a precíz clearance-mélyen a bőr darabok több vágás, alacsony súrlódási hő.A nem maró hatású pengék a haj elektromos clipper nem rozsda, valamint megakadályozzák a bőr irritációját. 【USB-Gyors Töltés】A haj clipper beépített újratölthető lítium akkumulátor, amely erős, tartós, felhasználhatók egy hosszú idő, amikor teljesen fel van töltve.A nagy teljesítményű, a trimmer érhető el sehova.Könnyen irányítható a vezeték nélküli haj clipper használja őket, hogy biztosítsa az utazás élvezetét, a haj clipper kicsi, hordozható. 【Egyszerű, Gyakorlati】Ez egy egyszerű, gyakorlati haj clipper, high-end design, profi alacsony zajszint újratölthető haj clipper trimmer, erős motor, alacsony vibráció, valamint alacsony zajszint, stabil teljesítményt.Hadd élvezze a jó vágás, egy alacsony zajszintű környezetben. 【Ideális Ajándék】Ez a férfi elektromos haj clipper trimmer a legjobb ajándék apa, férj, barát, meg a fiát.Van benne minden, ami kell egy minőségi fodrász adni egy jó embert keresünk egy gondtalan ápolás tapasztalat, otthon vagy útközben. 【Vásárlás Kockázat Nélkül】Ez a haj clipper alkalmas professzionális fodrászat, valamint az otthoni felhasználók számára.A hajnyíró gép, hogy még több vidámságot hoz az élet.A trimmerek egy 2 év garancia a pénz-visszafizetési garancia.Ha nem elégedett, kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy mi lesz az ön számára egy 100% - ig elégedett megoldás.Specifikáció : Termék típus : elektromos clippers Feszültség teljesítmény : 110-240 V Töltési idő : kb 2 óra( lehet használni a töltés, majd csatlakoztassa) Penge anyaga : titán ötvözet blade Instructions1. Nyomja meg a kapcsolót kapcsolja be a haj clipper. Vágjuk a szőr mentén a fejét, hogy megfelelő hosszúságú.Ne használja a haj clipper az ellenkező irányba, különben okozhat trimming3. Nyomja meg a kapcsolót kapcsolja ki a haj clipper Csomagolás List Trimmer*1 Comb*4 Tisztító kefe*1 Töltés USB kábel*1 Alufelni Tartós Vágó Head30°akut - szög forgácsolási technológia, a penge sima, éles, illetve a 30° vágási szög nagyban javítja a vágás hatékonyságát.

A javaslat jellemzői

Product model:
electric clippers
Voltage power:
110-240V
Charging time:
about 2 hours( can be used for charging and plugging)
Blade material:
titanium alloy blade
Instructions:
1. Press the switch to turn on the hair clipper.:
2. Cut the hair along the head to an appropriate length.:
Do not use the hair clipper in the opposite direction, otherwise it may cause trimming:
3. Press the switch to turn off the hair clipper:
Packing List:
Trimmer*1:
Comb*4:
Cleaning brush*1:
Charging cable USB*1:
Alloy Durable Cutter Head:
30°acute- angle cutting technology, the blade is smooth and sharp, and the 30° cutting angle can greatly improve the cutting efficiency.:
Replaceable Limit Comb:
The intimate limit comb, equipped with limit combs of different lengths, becomes a hairdresser in one second.:
Exquisite Appearance Design:
It is designed according to the ergonomic grip, so that it will not be tired for a long time. Cut hair styling conveniently and quickly. :

Vevők, ahogy választanak