Abaodam 12DB Óvoda Reggel Exerise Eszköz Műanyag Súlyzó Ergonomikus Gyermekek Súlyzók Kezét, Bár a Hang Gyerekeknek (Random Szín)
Megújítva

Abaodam 12DB Óvoda Reggel Exerise Eszköz Műanyag Súlyzó Ergonomikus Gyermekek Súlyzók Kezét, Bár a Hang Gyerekeknek (Random Szín)

HUF 2.00

Rendelhető

A Műanyag Súlyzó ideális edzés eszköz a gyermek kéz, szem-kar koordinációs képességZárt nyílás kialakítása, vezetése, belső mag a rozsda, illetve tartós használat.A Súlyzó által PE anyagból, a világos színű, jó szívósság, nem könnyen formában, valamint a termékek használata műanyag héj, valamint garantálja a biztonsági gyerekeknek.A Súlyzó ideális ajándék, a Gyermekek számára születésnap, Karácsony hálaadás stb.A Súlyzó lehet használni, nem csak egy feladat, eszköz, hanem úgy is, mint egy szórakoztató játék gyerekeknek.Tökéletes a tánc, a teljesítmény, a torna vagy a szabadtéri játékok.Termék Description This műanyag kis méret súlyzó egy tökéletes fizikai tréning eszköz, hogy a gyerekek' s gyakorlat.Ez készült biztonságos, szagtalan műanyag, Sima edge, ergonomikus design, kényelmes.Az ellenállást a súlyzók nyújt átfogó edzés gyermekek' s felső test alsó részén, valamint egyéb alkatrészek.Jellemzők - Elem Szín : Véletlen. - Elem Anyaga : PE. - Elem Mérete : Kb. 5cm - A Műanyag Súlyzó ideális edzés eszköz a gyermekek' s kéz, szem-kar koordinációs képesség. - A Súlyzó által PE anyagból, a világos színű, jó szívósság, nem könnyen formában, valamint a termékek használata műanyag héj, valamint garantálja a biztonsági gyerekeknek. - Zárva nyitás design, miközben belső mag a rozsda, illetve tartós használat. - A Súlyzó lehet használni, nem csak egy feladat, eszköz, hanem úgy is, mint egy szórakoztató játék gyerekeknek.Tökéletes a tánc, a teljesítmény, a torna vagy a szabadtéri játékok. - A Súlyzó ideális ajándék, a Gyermekek számára születésnap, Karácsony hálaadás stb.A csomag többek között 12 x Gyerekek Dumbells.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak