Súlyemelő Öv, Állítható Bőr Öv Ágyéki Háttámla, Nagy Teherbírású Acél Görgős Csat Erőgépek Férfiak Nők (Szín : Szürke, Méret : Nagy)
Megújítva

Súlyemelő Öv, Állítható Bőr Öv Ágyéki Háttámla, Nagy Teherbírású Acél Görgős Csat Erőgépek Férfiak Nők (Szín : Szürke, Méret : Nagy)

HUF 3.33

Rendelhető

✅【KÉNYELMES ANYAGBÓL】Minden 4"széles bőr öv, kényelmes, állítható, így nem csúszik, miközben te teljesítő guggolás, energiát takarít, halott felvonók, vagy tiszta barmok; csak lift, nyereség, illetve támogatja a testiség ✅【Deréktámasz】A széles szivacs hátul párnázott háttámlával, ami a uniszex súlyemelő öv ideális deréktámasz a képzés ideje alatt, illetve edzés ülés különböző sporteszközöket. ✅【SZABÁLYOZHATÓSÁG,】 A kettős ágú csattal állítható a 10 precíziós-fúrt lyukakat az optimális felszerelése a tornaterem képzés öv, míg a további bőr fedél megakadályozza a közvetlen kapcsolatot a csat a testet, hogy minimalizálja a kellemetlen érzés. ✅【GYÁRTMÁNY】A velúr bőr belső, a súlyemelő öv a nők, mind a férfiak teszi a kényelmes, valamint a tartós, hosszú távú használatra a tornateremben során guggolás, deadlifts, valamint az egyéb edzések által powerlifter sportolók. ✅【ELÉGEDETT SZOLGÁLTATÁS】Ha a termék hibák szállítás során vagy termék színét különbség a különböző fények, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az idő, mi pedig megadja a megfelelő Választ. ✅【KÉNYELMES ANYAGBÓL】Minden 4"széles bőr öv, kényelmes, állítható, így nem csúszik, miközben te teljesítő guggolás, energiát takarít, halott felvonók, vagy tiszta barmok; csak lift, nyereség, illetve támogatja a testiség. ✅【Deréktámasz】A széles szivacs hátul párnázott háttámlával, ami a uniszex súlyemelő öv ideális deréktámasz a képzés ideje alatt, illetve edzés ülés különböző sporteszközöket. ✅【SZABÁLYOZHATÓSÁG,】 A kettős ágú csattal állítható a 10 precíziós-fúrt lyukakat az optimális felszerelése a tornaterem képzés öv, míg a további bőr fedél megakadályozza a közvetlen kapcsolatot a csat a testet, hogy minimalizálja a kellemetlen érzés. ✅【GYÁRTMÁNY】A velúr bőr belső, a súlyemelő öv a nők, mind a férfiak teszi a kényelmes, valamint a tartós, hosszú távú használatra a tornateremben során guggolás, deadlifts, valamint az egyéb edzések által powerlifter sportolók. ✅【ELÉGEDETT SZOLGÁLTATÁS】Ha a termék hibák szállítás során vagy termék színét különbség a különböző fények, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az idő, mi pedig megadja a megfelelő Választ.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak