2 Csomag Eredeti Amaz247 univeral Roku TV Távirányító Működik az Összes Roku Tv-k (az Összes Márkák, Beleértve a TCL, Hisense, Éles)
Megújítva

2 Csomag Eredeti Amaz247 univeral Roku TV Távirányító Működik az Összes Roku Tv-k (az Összes Márkák, Beleértve a TCL, Hisense, Éles)

HUF 1131.30

Rendelhető

(TV-specifikáció) A távirányító működik az összes TCL Roku Tv (Távoli főbb jellemzők) Támogatja a több ezer Streaming Csatornák; hivatkozások gombok a Netflix Disney+, illetve a HULU az ön kényelmét.A távirányítók van a TV power gombot, majd a Hangerő-szabályozó gombokat.Max működési távolság 25 ft.TV válasz idő kevesebb, mint 0,1 másodperc.Ez egy tökéletes helyettesíti a régi Roku TV távirányító. (Könnyen kezelhető) ⚠️⚠️️Nincs beállítás Szükséges⚠️⚠️️ NEM programozás. (A magas minőségű anyag).Első osztályú ABS, szilícium-nem csak, hogy a távoli érzik magukat, de azt is, hogy tartós. (Emlékeztető) ⚠️⚠️️FIGYELEM : a távirányító nem működik a Roku Játékos Roku botot. 2 AAA elem szükséges, az elemeket nem tartalmazza. (TV-specifikáció) A távirányító működik az összes TCL Roku Tv. (Távoli főbb jellemzők) Támogatja a több ezer Streaming Csatornák; hivatkozások gombok a Netflix Disney+, illetve a HULU az ön kényelmét.A távirányítók van a TV power gombot, majd a Hangerő-szabályozó gombokat.Max működési távolság 25 ft.TV válasz idő kevesebb, mint 0,1 másodperc.Ez egy tökéletes helyettesíti a régi Roku TV távirányító. (Könnyen kezelhető) ⚠️⚠️️Nincs beállítás Szükséges⚠️⚠️️ NEM programozás. (A magas minőségű anyag).Első osztályú ABS, szilícium-nem csak, hogy a távoli érzik magukat, de azt is, hogy tartós. (Emlékeztető) ⚠️⚠️️FIGYELEM : a távirányító nem működik a Roku Játékos Roku botot. 2 AAA elem szükséges, az elemeket nem tartalmazza.Márka : Amaz247 Kompatibilis Készülékek : Minden TCL Roku Beépített smart TV Kapcsolódási Technológia : Infravörös Akkumulátor Leírás : 2 X AAA Arról, hogy ez a tétel ⚠️️Eredeti Amaz247 távoli Működik minden TCL Roku TV(s), jön a TV power, Hangerő-szabályozó gombokat. 4 parancsikon gomb : a NETFLIX, a HULU, a Disney+.Infravörös technológia; egyszerűen célja, hogy a TV-készülék; a távirányítót a TV lesz az Automatikus párosítás.Kiegészítő programozásra van szükség. ❌Nem működik a Roku box játékos, vagy Roku bottal!!!!Használja 2x AAA elem, akkumulátorok NEM tartalmazza.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak