LLAMN kivetítőn Hordozható Film Képernyő Hordozható Projektor Filmek Képernyő Háztartási Fény Ellenálló kivetítőn (Méret :
Megújítva

LLAMN kivetítőn Hordozható Film Képernyő Hordozható Projektor Filmek Képernyő Háztartási Fény Ellenálló kivetítőn (Méret :

HUF 60115.50

Rendelhető

1、Könnyen tárolható : A film képernyő jellemzői a kompakt, könnyű, összecsukható designMajd hajtsa be a képernyőt egy kis méretű, beleraktam egy hátizsákot vagy bőröndöt. 2、a Széles körű Alkalmazás : A film képernyő tökéletes házimozi filmek, oktatás, konferencia terem beszédeket, a nyilvános szereplés, szabadtéri mozi, stb. 3、Természetes Anyag : A film képernyőn a ránc-rezisztens, illetve erősen nedvszívó anyag, amely szintén rendelkezik a természetes poliészter szövet,a kivetítőn vastag, sima, nem ráncos, amikor hajtogatott / hengerelt fel. 4、Könnyen Telepíthető : A kivetítőn lehet könnyen rögzítve van a falhoz vagy bázis kampók, kötelek, zárójelben, köröm, vagy kétoldalas ragasztószalag. 5、Gyakorlati Használata : A kivetítő képernyő jellemzői a tiszta minőség, amely alkalmas a 4 K-s , 3 D-s, illetve HDR-Kész a videó, valamint ez biztosítja a 180 fokos látószög. 1、Könnyen tárolható : A film képernyő jellemzői a kompakt, könnyű, összecsukható design.Majd hajtsa be a képernyőt egy kis méretű, beleraktam egy hátizsákot vagy bőröndöt. 2、a Széles körű Alkalmazás : A film képernyő tökéletes házimozi filmek, oktatás, konferencia terem beszédeket, a nyilvános szereplés, szabadtéri mozi, stb. 3、Természetes Anyag : A film képernyőn a ránc-rezisztens, illetve erősen nedvszívó anyag, amely szintén rendelkezik a természetes poliészter szövet,a kivetítőn vastag, sima, nem ráncos, amikor hajtogatott / hengerelt fel. 4、Könnyen Telepíthető : A kivetítőn lehet könnyen rögzítve van a falhoz vagy bázis kampók, kötelek, zárójelben, köröm, vagy kétoldalas ragasztószalag. 5、Gyakorlati Használata : A kivetítő képernyő jellemzői a tiszta minőség, amely alkalmas a 4 K-s , 3 D-s, illetve HDR-Kész a videó, valamint ez biztosítja a 180 fokos látószög.Pontokba szedve : 1、Könnyen tárolható : A film képernyő jellemzői a kompakt, könnyű, összecsukható design.Majd hajtsa be a képernyőt egy kis méretű, beleraktam egy hátizsákot vagy bőröndöt.2、a Széles körű Alkalmazás : A film képernyő tökéletes házimozi filmek, oktatás, konferencia terem beszédeket, a nyilvános szereplés, szabadtéri mozi, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak