Fdit Ruha Szárító, törülközőtartó Többcélú Összecsukható Falra Szerelt Horog, a Mosókonyha, a Fürdőszoba, a Konyha(Fekete)
Megújítva

Fdit Ruha Szárító, törülközőtartó Többcélú Összecsukható Falra Szerelt Horog, a Mosókonyha, a Fürdőszoba, a Konyha(Fekete)

HUF 3.00

Rendelhető

Könnyen Telepíthető : Ez a wall szárító állvány teljes hardver gyorsabb, könnyebb beállítaniKönnyen követhető utasításokat.Többfunkciós : A rack jön mozgatható horgok, a swing karok, segít a levegő száraz, a legnagyobb, illetve legkisebb mosoda könnyedén.Nagy a baba, lógó ruhát.A széles körű Alkalmazás : Alkalmas mosókonyha, fürdőszoba, konyha, fedett vagy szabadtéri medence, stb.Helyezze sport felszerelés, baba ruha, s az egyéb tételek, amelyeket meg kell szervezni.Helytakarékos : Kompakt, összecsukható falra szerelhető szárító állvány design maximalizálja a korlátozott hely.Könnyen megszabadulni a káosz, a mosókonyha, fürdőszoba törülközőtartó.Magas Minőségű : A alumínium mosoda rack ruhák szárítása gyönyörűen célja, hogy megakadályozza a rozsda, korrózió, valamint az oxidáció.Épült tartós, megbízhatóság.Szolgáltatás : 1. Kompakt, összecsukható falra szerelhető szárító állvány design maximalizálja a korlátozott hely.Könnyen megszabadulni a káosz, a mosókonyha, fürdőszoba törülközőtartó. A rack jön mozgatható horgok, a swing karok, segít a levegő száraz, a legnagyobb, illetve legkisebb mosoda könnyedén.Nagy a baba, lógó ruhát. Az alumínium mosoda állványok ruhák szárítása gyönyörűen célja, hogy megakadályozza a rozsda, korrózió, valamint az oxidáció.Épült tartós, megbízhatóság. Ez a fal szárító állvány teljes hardver gyorsabb, könnyebb beállítani.Könnyen követhető utasításokat. Alkalmas mosókonyha, fürdőszoba, konyha, beltéri/kültéri, medence, stb.Helyezze sport felszerelés, baba ruha, s az egyéb tételek, amelyeket meg kell szervezni.Hogyan kell Használni : 1. Nyissa meg a termék-csomagot, majd erősítse meg a helyzetét minden egyes részét. Kövesse a termék utasításokat, majd telepítse őket egymás után. Húzza meg a rögzítő csavarokat, hogy ha a telepítés cég.Specifikáció : Elem Típus : Ruha Szárítás Rack Material : Space Aluminum Color : Mint látható, a picture Product Méret : Kb.7 in Weight : Kb. 1870g / 66oz Csomag Lista : 1 x Ruha Szárítás Rack1 x Zsák Accessories1 x Utasítás Manual Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Clothes Drying Rack
Material:
Space Aluminum
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 40cm / 15.7in
Weight:
Approx. 1870g / 66oz
Package List:
1 x Clothes Drying Rack:
1 x Bag of Accessories:
1 x Instruction Manual:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Vevők, ahogy választanak