BALEINE 8-Pack Túlméretezett Mozgó Táskák, Erősített Fogantyú, nagy teherbírású Tároló Táska Ruhát, Mozgó Készletek (Tiszta, 8-as Csomag)
Megújítva

BALEINE 8-Pack Túlméretezett Mozgó Táskák, Erősített Fogantyú, nagy teherbírású Tároló Táska Ruhát, Mozgó Készletek (Tiszta, 8-as Csomag)

HUF 3.00

Rendelhető

[✔️NEHÉZ & TÚLMÉRETEZETT] Az extra nagy tároló táska 27" x 15" x 14", amelyek egy 24 Liter tároló térfogatA terhelhetőség az egyes tároló zsák 50 kg.A fogantyúk célja, hogy a térhatású plstic cipel, hogy tartsa nehezebb betöltése, mint a varrott kezeli. [✔️NYITVA TOP DESIGN] a felső oldalon A ruha tároló zsák teljes mértékben nyitott a könnyebb szervezet a berakodási vagy vesz ki a ruhákat, könyveket, cipőket, valamint everying meg kell mozgatni, vagy a tárolás. [✔️ TAG ZSEBÉBEN] : EGY tag zseb, a jobb felső sarokban, amellyel rögzítheti a csomagokat a könnyebb felismerése.- Szeres a mozgó dobozok handels el a polcokon, vagy akárhol, ha nem használja. [✔️ SZÉLES ALKALMAZÁSOK] elemet A mozgó táska alternatív mozgó dobozt, szervező.A csomagolás táska vízálló, tartós, összecsukható.Nagy tárolás helytakarékos, kemping, üdülési csomagolás, Karácsony, tároló stb. [✔️ BALEINE MINŐSÉGI ELKÖTELEZETTSÉG] : BALEINE mögött áll, a minőségi termékek.Ha bármilyen okból nem elégedett a vásárlás, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Biztosítunk, 30 napos pénzvisszafizetési garancia. 100% Elégedettség a kockázatmentes vásárlás!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak