iPad Biztonsági Burkolat által Maclocks - All-in-One Pult tetején egy Biztonságos Interaktív Egység. iPad & iPad Kompatibilis.
Megújítva

iPad Biztonsági Burkolat által Maclocks - All-in-One Pult tetején egy Biztonságos Interaktív Egység. iPad & iPad Kompatibilis.

HUF 1.67

Rendelhető

Kompatibilis i Pad 1/2/3/4, i Pad levegő/Levegő 2, 9 Teljes Fordított Képernyő Tilt.Forgatás között Orientáció Mód.A Folyamatos Töltést, Míg Szerelt.Tamper-Proof Biztonsági Csavar Készlet. 360 fokos forgatható, valamint dc állni.Kompatibilis a Biztonsági Kábel Zár.Kompatibilis i Pad 1/2/3/4, i Pad levegő/Levegő 2, 9. Teljes Fordított Képernyő Tilt.Forgatás között Orientáció Mód.A Folyamatos Töltést, Míg Szerelt.Tamper-Proof Biztonsági Csavar Készlet. 360 fokos forgatható, valamint dc állni.Kompatibilis a Biztonsági Kábel Zár.Az Ügyvezető i Pad Burkolat tulajdonságok lekerekített szélek, majd nyissa meg újra a jobb szellőzés, valamint lehetővé teszi, hogy a korlátozott hozzáférést gombokkal, majd bemenet.Ez az egyetlen burkolat rögzítő csavart az ÖSSZES 9,7 hüvelykes képernyő ipad az első, mind a módja annak, hogy a jelenlegi – i Pad 9.Mint minden az i Pad zár, tablet zár eszközök, a tablet lehet folyamatosan töltődik, amíg a kifutóban van a perifériás kábel bedugva, miközben szerelt.A 360 állni egy régi bestseller szánt pult tetején használni, mint egy biztonságos interaktív kijelző vagy kioszk.A kombináció a Tér burkolatában, 360 bázis lehetővé teszi, hogy a kijelző, az i Pad profi módon tiszta, kényelmes nézd.Ez a pult tetején i Pad Kioszk teljes képernyő tilt, amely lehetővé teszi, hogy fordított a képernyőn megjeleníteni a vásárló, látogató, vagy ügyfélkör a képernyőn megjelenő információkat.A tartó lehetővé teszi, hogy könnyen forog az i Pad között álló vagy fekvő módok, a bázis lehet biztonságosan reteszelve, hogy a számláló.Ügyvezető i Pad 360 Kioszk Tartalmazza : * Zárható Kiváló Minőségű Alumínium Burkolat* 360 Állni VESA Alap* Counter-Felső rögzítő Csavarokat* i Pad Alkalmas Készlet használata különböző i Pad Modellek* Cserélhető Home Gombot Fedél* Tamper-proof Csavar Készlet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak