SXNBH Köröm lámpa - Lámpa Köröm Szakmai Köröm Szárító Minden Gélek Illik Mindkét Kezét vagy a Lábát, Időzítő, Érzékelő (Szín : OneColor)
Megújítva

SXNBH Köröm lámpa - Lámpa Köröm Szakmai Köröm Szárító Minden Gélek Illik Mindkét Kezét vagy a Lábát, Időzítő, Érzékelő (Szín : OneColor)

HUF 1539.00

Rendelhető

★[Intelligens Indukciós Auto On/Off] : Csak tedd a kezed belül/kívül, automatikusan kapcsolja be/ki, anélkül, hogy nyomja meg a gombot, gyakrana beépített termikus tervezés lehetővé teszi, hogy hosszabb gép élet. ★[6 lámpa gyöngyök] : Bővíthető UV LED-es lámpák, gyorsan gyógyítja a bőrt, de nem fog fájni a szemem, vagy sötét bőrű; 50.000 óra az élet csere nélkül. ★[Gyorsan Száradó Körömlakk] : Intarziás 6 Led lámpa gyöngyök, kettős lilght forrás, nem száraz a körömlakk fastly. ★[Easy Operation] : az USB-interfész az USB-kábelt, feltéve, csak meg kell őket csatlakoztatni, a hatalom pedig, hogy készen áll a kezdéshez.majd nyomja meg a kapcsolót 45 időzítés, hosszan nyomja meg a kapcsolót a 60-as években az időzítés. ★Intelligens érzékelő.A szakmai gyűrű köröm LED köröm fények, van egy infravörös érzékelő, amely automatikusan bekapcsolja a gél köröm fény be-vagy kikapcsolása, ha csúszik a kéz vagy a láb be, vagy ki. [UV/LED Fény Kettős Forrás] : 9 W köröm lámpa, meggyógyítja minden gélek 60 másodperc : UV gél köröm, LED gél köröm, köröm zselé, szobor köröm zselé, akril műköröm, Gellen gél lengyel, Strasszos drágakő, UV gyanta, stb. tapadásmentes gél.[6 lámpa gyöngyök] : Bővíthető UV LED-es lámpák, gyorsan gyógyítja a bőrt, de nem fog fájni a szemem, vagy sötét bőrű; 50.000 óra az élet csere nélkül.[Intelligens Indukciós Auto On/Off] : Csak tedd a kezed belül/kívül, automatikusan kapcsolja be/ki, anélkül, hogy nyomja meg a gombot, gyakran.a beépített termikus tervezés lehetővé teszi, hogy hosszabb gép élet.[Intelligens Időzítés Beállítás] : 2 időzítő 45/60-as évek alacsony lángon módban, attól függően, hogy a mennyiségű gél polírozás volna, hogy befejezze a köröm.[mini modell lehet bárhol, de a mini modell, könnyen szállítható.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak