Samsung Galaxy Note 20 Esetben Nehéz Védő Esetben Por Ütésálló Védelem 3 az 1-ben Masszív Fedél Samsung Galaxy Note 20 (Fekete)
Megújítva

Samsung Galaxy Note 20 Esetben Nehéz Védő Esetben Por Ütésálló Védelem 3 az 1-ben Masszív Fedél Samsung Galaxy Note 20 (Fekete)

HUF 1529.10

Rendelhető

【Tökéletesen Illeszkedik 】- Ez az ügy tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy Note 20 Ez CSAK a Samsung Galaxy Note 20, (NINCS Megjegyzés 20 Ultra, kérjük, verity a telefon Samsung Galaxy Note 20). (Fontos Tanácsok : NEM KÉPERNYŐ VÉDŐ/az Esetben Nélkül képernyővédő fólia). 【3 in 1 Design】- Ez a levehető, 3 Réteg Szerkezetű, Lágy TPU Shell, Belső Merevlemez PC Első Lökhárító Keret. 3 réteg védelmi tervezési, építési elnyeli a sokk el.Emelt Bezels Védi a Képernyőt.Ez esetben nyújt háromszoros védelem. 【Pontos Kivágások Design】- Ez a pontos kivágások teljes hozzáférést a telefon port, funkciók, valamint az érzékenység, beleértve a gombok, kamera, hangszóró, valamint mikrofon.Port plug töltő port, a telefon nem lesz piszkos kár ezt az ügyet.Prémium Puha TPU külső, megtagadja az ujjlenyomat. 【Katonai szintű Védelem】- Katonai Csepp Vizsgált nyújt kiváló extra védelem megvédi a telefont a sérülésektől a mindennapi kalandok.Négy megerősített sarok biztosít rendkívül erős védelmet.Emelt élek, hogy megvédje képernyőt, a kamera, a felületi karcolások elkerülése érdekében.Széles körben használják a szabadtéri tevékenységek, valamint a mindennapi életben. 【Remek Választás A Telefon】- Tipp : az Első Réteg Puha TPU Shell, a második Réteget az Első Lökhárító Keret, harmadik Réteg Belső Merevlemez PC.Kérjük szét a Lökhárító Keret, a Belső Merevlemez PC-n, meg fogja találni a 3 réteg.Biztosítunk 1 Éves hozam-visszatérítés a szolgáltatás.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen javaslata vagy problémája. 【Tökéletesen Illeszkedik 】- Ez az ügy tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy Note 20. Ez CSAK a Samsung Galaxy Note 20, (NINCS Megjegyzés 20 Ultra, kérjük, verity a telefon Samsung Galaxy Note 20). (Fontos Tanácsok : NEM KÉPERNYŐ VÉDŐ/az Esetben Nélkül képernyővédő fólia). 【3 in 1 Design】- Ez a levehető, 3 Réteg Szerkezetű, Lágy TPU Shell, Belső Merevlemez PC Első Lökhárító Keret. 3 réteg védelmi tervezési, építési elnyeli a sokk el.Emelt Bezels Védi a Képernyőt.Ez esetben nyújt háromszoros védelem. 【Pontos Kivágások Design】- Ez a pontos kivágások teljes hozzáférést a telefon port, funkciók, valamint az érzékenység, beleértve a gombok, kamera, hangszóró, valamint mikrofon.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak