Decibel Mérő, CURCONSA SPL Mérő, Hordozható zajszintmérő, 30dB, hogy 130dB, LCD Kijelző, lehet Használni a Házak, Gyárak, valamint Utcán(Kék)
Megújítva

Decibel Mérő, CURCONSA SPL Mérő, Hordozható zajszintmérő, 30dB, hogy 130dB, LCD Kijelző, lehet Használni a Házak, Gyárak, valamint Utcán(Kék)

HUF 2699.10

Rendelhető

❤【Széles körben Használt】 Egy decibel mérő mérésére szolgáló eszköz környezeti zajszintDecibel mérő lehet használni a házak, gyárak, műhelyek, iskolák, lakóterületek, irodák, utcák, szállodák, kórházak, laboratóriumok, színházak, valamint a hang rendszerek alkalmazási köre igen széles, nélkülözhetetlen eszköz az élet. ❤【Nagy Pontosságú】 A mérési tartomány a zajszint mérő 30d B, hogy 130d B, gyors reagálási sebesség, stabil, megbízható teljesítmény.Zajszintmérő egy nagy pontosságú zaj méter pontossággal ± 2.Valós idejű monitoring adhat pontos adatok a zajszint a területen. ❤【A / C Kettős-súlyozás Mérési】 az A-súlyozás szimulálja a frekvencia jellemzők alacsony intenzitású emberi fül zaj, amely alkalmas a kimutatása a környezeti zaj.A C-súlyozás szimulálja a frekvencia tulajdonságai magas intenzitású zaj az emberi fül, amely alkalmas a hangnyomás elemzése gép motorok, gépek.Több szakmai mérési módszerek a felhasználók egy tökéletes felhasználói élményt. ❤【Gyors vagy Lassú Választ Árfolyamot】 Az spl-mérő a funkció, a konvertáló, a gyors, illetve lassú válaszadási arány.A gyors válaszadási arány használ egy időben állandó 125 milliszekundum általános környezetvédelmi mérés.A lassú válasz aránya használ 1 másodperc idő konstans, mellyel a környezeti mérések a viszonylag nagy változások zajszint. ❤【Fenntartani a Maximális Érték】Hosszan nyomja meg a MAX kulcs zár a legnagyobb mért érték a mérés során.Megjegyzés : db mérő nem rendelkezik az adatok naplózását, illetve mentési lehetőségeket.Ha semmilyen műveletet nem végez 10 perc alatt, a hang mérő automatikusan kikapcsol. ❤【Széles körben Használt】 Egy decibel mérő mérésére szolgáló eszköz környezeti zajszint.Decibel mérő lehet használni a házak, gyárak, műhelyek, iskolák, lakóterületek, irodák, utcák, szállodák, kórházak, laboratóriumok, színházak, valamint a hang rendszerek alkalmazási köre igen széles, nélkülözhetetlen eszköz az élet. ❤【Nagy Pontosságú】 A mérési tartomány a zajszint mérő 30d B, hogy 130d B, gyors reagálási sebesség, stabil, megbízható teljesítmény.Zajszintmérő egy nagy pontosságú zaj méter pontossággal ± 2.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak