Aramox Váltó Gumi Kacsa Fejét, 1db Fekete 28Mm/30Mm Gumiabroncs Váltó Gép Mount Demount Kacsa Műanyag, Nylon Fej, Fekete(30mm)
Megújítva

Aramox Váltó Gumi Kacsa Fejét, 1db Fekete 28Mm/30Mm Gumiabroncs Váltó Gép Mount Demount Kacsa Műanyag, Nylon Fej, Fekete(30mm)

HUF 2.67

Rendelhető

Értékeljük a vásárlási tapasztalatok, valamint elégedettség az egyes ügyfélSzakterületünk az auto alkatrészek, tartozékok.Büszkék vagyunk megérteni, amit a fogyasztók kell, hogy teljesítsük a kereslet.Értékeljük a vásárlási tapasztalatok, valamint elégedettség az egyes ügyfél. ✅Használni : Ez egy műanyag hegy, valamint demount fejét tartóval használt számos gumiabroncs váltó gépek.Kérjük, nézze meg a fotókat mérések hogy biztos jó a gép. ✅Használni : Ez egy műanyag hegy, valamint demount fejét tartóval használt számos gumiabroncs váltó gépek.Kérjük, nézze meg a fotókat mérések hogy biztos jó a gép. ✅Műanyag, Nylon Anyag : Gumis Váltó Demount Kacsa Fejét készült nagy szilárdságú műanyag, műanyag, anyag, minőség, teljesítmény garantált.Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. ✅Kiváló Teljesítmény : a Váltó Gumi Kacsa Fejét 28 Mm használ műanyag tartó fej sokkal biztonságosabb a finom, drága, kerekek, mégis tartós ahhoz, hogy ellenálljon a stressz a nagyobb gumiabroncsok, valamint keréktárcsák. ✅Használata egyszerű : a Műanyag Kacsa Fejét Atlas Gumiabroncs Váltó megelőzheti, hogy megsérüljön a kerekek vakarja káros, ha befogó kerekek belülről bilincsek.Sima felület, csökkenti a súrlódást, Váltó Gumi Kacsa Fejét, nagyon könnyen használható. ✅Értékesítés utáni Szolgáltatás : van egy professzionális szolgáltatást csapat.Ha bármilyen problémája van, esett szabadon lépjen kapcsolatba velünk.Csapatunk segít megoldani a problémát, amint lehetséges. ✅Használni : Ez egy műanyag hegy, valamint demount fejét tartóval használt számos gumiabroncs váltó gépek.Kérjük, nézze meg a fotókat mérések hogy biztos jó a gép. ✅Használni : Ez egy műanyag hegy, valamint demount fejét tartóval használt számos gumiabroncs váltó gépek.Kérjük, nézze meg a fotókat mérések hogy biztos jó a gép. ✅Műanyag, Nylon Anyag : Gumis Váltó Demount Kacsa Fejét készült nagy szilárdságú műanyag, műanyag, anyag, minőség, teljesítmény garantált.Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic nylon
Color:
Black
Diameter:
28mm/1.1, 30mm/1.2 (Optional)
Fixed head:
Metal head with 4 hexagon socket screw
Quantity:
1pc
Package Weight:
Approx. 400g / 14.1oz
Package Included:
1 * Tire Changer Demount Duck Head:

Vevők, ahogy választanak