Clysoru Kutya Tug Játék Kutya,Kemény Juta Falatot Párna - Tartós, Képzés Felszerelés - Kutya, Nagy Kutya Interaktív Játék.
Megújítva

Clysoru Kutya Tug Játék Kutya,Kemény Juta Falatot Párna - Tartós, Képzés Felszerelés - Kutya, Nagy Kutya Interaktív Játék.

HUF 3.33

Rendelhető

SZUPER TARTÓS & KÖNNY-REZISZTENS - A 115" tug játék gondosan, kézzel készült kiváló minőségű Vászon annak érdekében, hogy a kutya soha nem könny, amikor szórakozni.Kutya tug játék falatot párna biztonságos dupla varrás az élek, nem hagyom, hogy a töltelék ki is eshet még azután is hosszú szolgálati idő. · ·KÖNNYEN megtalálható, ALKONYATKOR VAGY ÉJSZAKA - A kutya tug of war játék fényvisszaverő fogantyú lehetővé teszi, hogy játszani a kutya még gyenge fényviszonyok között is anélkül, hogy elveszítené a tug játék. · TÖBBCÉLÚ, a KUTYÁK SZERETIK - A kutya harap tug játék nagy jutalom, illetve gyakorlat, játék, beltéri valamint kültéri játék.Úgy tervezték, a Kötélhúzás, Préda Meghajtó Épület, Hozd ide, Schutzhund, Agility, Tavaszi Pole többet!A harapás tug fogja fel, hogy a napi borzongás Rendőrség K-9, Katonai, Gyűrű, Sport és egyéb Kutya használni. · NAGY A FELNŐTT KUTYÁK & KISKUTYÁK - Ez a tug-a játék anyaga erős vászon minőségi, Természetes, tiszta pamut, mi az, hogy kutya tug játékok kutyák számára tökéletes tréning eszköz, közepes-nagy fajták nagy kölykök könnyen tisztítható miatt a könnyű, hipoallergén, biztonságos, könnyen száradó anyag. · EZ NEM EGY GUMICSONTOT! - Tug Játékok akartam, interaktív húzogatta között a kutya, csak nem gumicsontot.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fogantyúk, a harapás, a párna nem úgy tervezték, hogy a kutya harap, de a kezelő használatra.Kérem, tegye el a játékszert, a kutya eléri után kölcsönhatás.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak