MMyydds Macskája, a Házban Ágy Összecsukható Ágyat Lyuk Kennel Kennel Kutya, Macska Ággyal (Szín : Rózsaszín, Méret : 31x31x33cm)
Megújítva

MMyydds Macskája, a Házban Ágy Összecsukható Ágyat Lyuk Kennel Kennel Kutya, Macska Ággyal (Szín : Rózsaszín, Méret : 31x31x33cm)

HUF 2764.80

Rendelhető

***Adja meg a szőrös baba, saját zárt kúria, ha azt akarják, hogy maradjon csendben, el tudják rejteni a saját félreeső, biztonságos hely ***Ez a kutya ágy lehet feltéve, hogy a kölykök, vagy közepes méretű kutyák, szuper puha, meleg, anti-szorongás környezet, háziállatok feküdt a kényelmes pet ágy, mint a meleg, mint egy anya karjaiban. ***A pet ágy is fel van szerelve egy vízálló alap, hogy megakadályozza a nedves, piszkos felületekről. ***Használt, otthon vagy utazás ketrecekben, ládák, kennelek, járművek, házak kutyák, macskák.Puha, kényelmes, ez egy nagy ajándék a pet kiskutya.Vegye figyelembe, hogy külön mosás, szárítás ajánlott.Mivel tömörített, megnyitása után a csomagot, kérjük, pat, rázzuk össze, hagyjuk állni 48 órát, hogy pihe. ***Adja meg a szőrös baba, saját zárt kúria, ha azt akarják, hogy maradjon csendben, el tudják rejteni a saját félreeső, biztonságos hely. ***Ez a kutya ágy lehet feltéve, hogy a kölykök, vagy közepes méretű kutyák, szuper puha, meleg, anti-szorongás környezet, háziállatok feküdt a kényelmes pet ágy, mint a meleg, mint egy anya karjaiban. ***A pet ágy is fel van szerelve egy vízálló alap, hogy megakadályozza a nedves, piszkos felületekről. ***Használt, otthon vagy utazás ketrecekben, ládák, kennelek, járművek, házak kutyák, macskák.Puha, kényelmes, ez egy nagy ajándék a pet kiskutya.Vegye figyelembe, hogy külön mosás, szárítás ajánlott.Mivel tömörített, megnyitása után a csomagot, kérjük, pat, rázzuk össze, hagyjuk állni 48 órát, hogy pihe. Készült kiváló minőségű rövid plüss, vastag, meleg fabric2. Lélegző, nedvesség-bizonyíték, nem szőtt szövet bottom3. Hozzon létre egy kényelmes ágy a pet egészséges alvás, rest4. Nagyon puha, meleg, hogy a pet boldog inside5. A legjobb hálószoba vagy nyughelye a kedvtelésből tartott kutyák vagy cats S : alsó hossza 26cm széles 26cm, magas 28 cm ajtónyitás 14*13cm alkalmas háziállat/kutyák/macskák .

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak