Gépjármű-Beszerelés 7075 Alumínium, Kovácsolt Könnyű Kúp Dió Hub Beszerelés Szegecs Dió M12*1.5 Tartozékok (Szín : Black_M12x1.5)
Megújítva

Gépjármű-Beszerelés 7075 Alumínium, Kovácsolt Könnyű Kúp Dió Hub Beszerelés Szegecs Dió M12*1.5 Tartozékok (Szín : Black_M12x1.5)

HUF 0.67

Rendelhető

Teljesen új, Nem használtUltra-könnyű, nagy szilárdságú, magas keménységű. 25% - a, a tömege az eredeti csavar.Általánosan alkalmazható modellek M12 X1.5 mm-es kerék anyákat.Egyedi dekorációs kiegészítőkkel a kocsi részletesen.Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül.Teljesen új, Nem használt.Ultra-könnyű, nagy szilárdságú, magas keménységű. 25% - a, a tömege az eredeti csavar.Általánosan alkalmazható modellek M12 X1.5 mm-es kerék anyákat.Egyedi dekorációs kiegészítőkkel a kocsi részletesen.Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül.Név : autó beszerelés, valamint kovácsolás 7075 alumínium kerékagy anyát, majd dió Anyag : 7075 Alumínium Specifikáció : 20 db/szett Jellemzők : Ultra-könnyű, nagy szilárdságú, magas keménységű. 25% - a, a tömege az eredeti csavar.Szín : piros , kék ,blackspecification : M12 X1.5 Megjegyzés : 1. Ha a vásárlás, kérjük, jelölje meg az előírásoknak, a modellek, vagy szálak használt. Ez a termék nem alkalmas a használatra, kis rekesz hub.A barátok, akik felújítva a kormányt, azt kell eldönteni, hogy beállítsam a kis rekesz dió.Ha bizonytalan, akkor lehet mérni a lyuk mérete a csavart egy vonalzó, amely nagyobb, mint 2,5 CM. Ez a termék alkalmas a használat változatlan kerekek, barátok, kis méretű kerekek.Csavar a műszaki adatok M12*1. Vásárlás előtt, a vásárlók meg kell erősítenie a modellek előírások az autók.

A javaslat jellemzői

20 pieces/set :
Features:
Ultra-lightweight, high strength, high hardness. 25% of the weight of the original screw.
Color:
red , blue ,black
specification:
M12X1.5
Note:
1. When purchasing, please mark the specifications of the models or threads used. :
2. This product is not suitable for the use of small-aperture hub. For the friends who refitted the wheel, they must decide whether to refit into small-aperture nuts. If uncertain, they can measure the hole size of the screw with a ruler, which is larger than 2.5CM. :
3. This product is suitable for the use of unmodified wheels, friends and small-sized wheels. Screw specifications are M12*1.5. Before purchasing, buyers should confirm the models and specifications of their cars. :

Vevők, ahogy választanak