COSPEITA Könnyűfém Hub Központú Gyűrű Készlet 4, Hub Gyűrű OD. = Kerekek KB. =66.45 (a 66,5), ID.=57.1 (66.45(66.5)-57.1)
Megújítva

COSPEITA Könnyűfém Hub Központú Gyűrű Készlet 4, Hub Gyűrű OD. = Kerekek KB. =66.45 (a 66,5), ID.=57.1 (66.45(66.5)-57.1)

HUF 1107.00

Rendelhető

[Miért] Megszüntesse a Rezgések Okozta A Kerék Nem Központosító Megfelelően illeszkedjen Az Autó Hub [Hol] Töltse ki A Szakadékot A Kormányt, A Kocsi Hub. [Anyag] Készült Kiváló Minőségű Alumínium, A Növekvő Ellenállás A Hő Hatása. [Ki Dia] Hub Gyűrű OD. (Központi Furat) = 66. [Belső Dia ] Hub Gyűrű Belső Dia = Autó Hub OD. ) , a teljes lista megtalálható az összes méret, hogy a kínálat. [1 stop ] Teljes méretű, valamint a gyári kínálat jelenlegi állomány.küldjön nekünk e-mail : Év, a Modell a jármű.ha nem biztos benne, hogy a méret. [Miért] Megszüntesse a Rezgések Okozta A Kerék Nem Központosító Megfelelően illeszkedjen Az Autó Hub. [Hol] Töltse ki A Szakadékot A Kormányt, A Kocsi Hub. [Anyag] Készült Kiváló Minőségű Alumínium, A Növekvő Ellenállás A Hő Hatása. [Ki Dia] Hub Gyűrű OD. (Központi Furat) = 66. [Belső Dia ] Hub Gyűrű Belső Dia = Autó Hub OD. ) , a teljes lista megtalálható az összes méret, hogy a kínálat. [1 stop ] Teljes méretű, valamint a gyári kínálat jelenlegi állomány.küldjön nekünk e-mail : Év, a Modell a jármű.ha nem biztos benne, hogy a méret.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak