Evangelia.YM Double-Layer Cipő Rack tartó Háztartási Fürdőszoba - Öntapadós Fali Papucs Akasztós Polc Szervező Nappali Tároló Doboz (Fekete)
Megújítva

Evangelia.YM Double-Layer Cipő Rack tartó Háztartási Fürdőszoba - Öntapadós Fali Papucs Akasztós Polc Szervező Nappali Tároló Doboz (Fekete)

HUF 2.33

Rendelhető

Poggyász az Utazási Takarítás Csomagolás Tároló Táska Esetben a Ruhákat Mosás Alatt-ágy Nagy Kapacitású Space Saver Lóg Utazási Vízálló Kozmetikai Kijelző Táska Szervező Összecsukható, Hordozható Újratölthető Konténer ❀【Tartósság】Készült kiváló megerősített anyag, a strapabíró, hosszú élettartamú. ❀【Egyszerű Telepítés】Csomagolva ragadós horgok, nem gyakorlat telepíteni, csak lóg a 2 ragasztó horgok. ❀【Resurable】A ragasztó horog lehet mosni vízzel, akkor lehet használni egymás után többször megvizsgálja, ha száraz. ❀【Helytakarékos】Lóg a cipőt, a falat, hogy távol tartsuk őket száraz megmenteni elegendő hely a fürdőszobában. ❀【Megfelelő Felület】Sima, nem porózus felülethez,például csempe,márvány,üveg,rozsdamentes acél felület.Poggyász az Utazási Takarítás Csomagolás Tároló Táska Esetben a Ruhákat Mosás Alatt-ágy Nagy Kapacitású Space Saver Lóg Utazási Vízálló Kozmetikai Kijelző Táska Szervező Összecsukható, Hordozható Újratölthető Konténer. ❀【Tartósság】Készült kiváló megerősített anyag, a strapabíró, hosszú élettartamú. ❀【Egyszerű Telepítés】Csomagolva ragadós horgok, nem gyakorlat telepíteni, csak lóg a 2 ragasztó horgok. ❀【Resurable】A ragasztó horog lehet mosni vízzel, akkor lehet használni egymás után többször megvizsgálja, ha száraz. ❀【Helytakarékos】Lóg a cipőt, a falat, hogy távol tartsuk őket száraz megmenteni elegendő hely a fürdőszobában. ❀【Megfelelő Felület】Sima, nem porózus felülethez,például csempe,márvány,üveg,rozsdamentes acél felület. ?Szállítási Idő : A becsült szállítási idő általában körülbelül 15-20 munkanap érkeznek a Normál szállítás, kérjük, hagyja figyelmen kívül a szállítási idő ??Service If, hogy bármilyen problémát a elemek, Kérjük, küldjön üzenetet nekünk,igyekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást, hogy megoldja a problémákat . ???Remélem, hogy szép az idő a vásárlás!Köszönöm!Dupla rétegű Cipő Rack tartó Háztartási Fürdőszoba - öntapadós Fali Papucs Akasztós Polc Szervező Nappali Tároló Doboz Evangelia.YM Leírás : - 【Tartósság】Készült kiváló megerősített anyag, a strapabíró, hosszú élettartamú. - 【Egyszerű Telepítés】Csomagolva ragadós horgok, nem gyakorlat telepíteni, csak lóg a 2 ragasztó horgok.

A javaslat jellemzői

- Material:
Metal
- Size:
22x8.5x11.2cm
Package Includes:
1 x Shoes Rack :
2 x Adhesive Sticky Hooks :

Vevők, ahogy választanak