XJJZS Polc ─ Sarok Polc 4 Alapvető Szervező Tároló Állvány lakberendezés Nappali, Hálószoba, Fürdőszoba, Konyha (Szín : C)
Megújítva

XJJZS Polc ─ Sarok Polc 4 Alapvető Szervező Tároló Állvány lakberendezés Nappali, Hálószoba, Fürdőszoba, Konyha (Szín : C)

HUF 4923.00

Rendelhető

★Anyag paraméterek : Anyag : műanyag,méret : 28*202 cm,lehet használni bármilyen szoba,beleértve a konyha,fürdőszoba,kézműves szoba vagy iroda. ★Erős& tartós : Ez a fűszer jar rack rozsdamentes steeland,erős& elég tartós,nem könnyű a rozsda meg deformáció. ★KOMPAKT MÉRETEK : Ez az ideális méretű használható bármilyen kis kamrában, vagy a kompakt munkalap.Tökéletes kivitelezés : sima görbék,gyönyörű kézműves,védi a kezet a semmiből. ★Univerzális tároló hogy illeszkedjen bármilyen fűszerrel bármely, hogy vagy szupermarket ,A konyha fűszertartó is alkalmas tároló doboz, dugók, teák, valamint egyéb konyhai elem - amely egyébként a bal létrehozása körül a rendetlenséget. ★Helytakarékos : A többszintű konyha polc szervező célja, hogy helyet szabadítson fel a szűkös beépített szekrények, valamint a polcokon.Használja tartani fűszerek, gyógynövények, illetve egyéb főzési kellékek szervezett, s diszkrét. ★Anyag paraméterek : Anyag : műanyag,méret : 28*20.2 cm,lehet használni bármilyen szoba,beleértve a konyha,fürdőszoba,kézműves szoba vagy iroda. ★Erős& tartós : Ez a fűszer jar rack rozsdamentes steeland,erős& elég tartós,nem könnyű a rozsda meg deformáció. ★KOMPAKT MÉRETEK : Ez az ideális méretű használható bármilyen kis kamrában, vagy a kompakt munkalap.Tökéletes kivitelezés : sima görbék,gyönyörű kézműves,védi a kezet a semmiből. ★Univerzális tároló hogy illeszkedjen bármilyen fűszerrel bármely, hogy vagy szupermarket ,A konyha fűszertartó is alkalmas tároló doboz, dugók, teák, valamint egyéb konyhai elem - amely egyébként a bal létrehozása körül a rendetlenséget. ★Helytakarékos : A többszintű konyha polc szervező célja, hogy helyet szabadítson fel a szűkös beépített szekrények, valamint a polcokon.Használja tartani fűszerek, gyógynövények, illetve egyéb főzési kellékek szervezett, s diszkrét.Anyag : plastic Size : 28*20.2 cm Cosmetics Tároló Rack - Üzletek, kozmetikumok,alapozók,kefék,köröm lakk,krémek,testápolók,parfümök, tonerek.Előadás,a rendezés, majd könnyedén hozzáférhet a kozmetikumok.Mosdó Tároló Doboz - vonzó módja annak, hogy tartsa a fogkefét,krémek,kozmetikumok,bőrápolás,illetve egyéb kisebb személyes gondoskodást elemek rendezett.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak