A Paint Száma DIY Vászon, Olaj Festmény Készlet, Festés Számok Közé Ecsetet meg Akril Pigment - Hajó (16X20 Cm/keret nélküli)
Megújítva

A Paint Száma DIY Vászon, Olaj Festmény Készlet, Festés Számok Közé Ecsetet meg Akril Pigment - Hajó (16X20 Cm/keret nélküli)

HUF 2.67

Rendelhető

?【Csomag tartalma】Előre nyomtatott mintás vászon nélkül(keretes), 3 különböző méretű ecsetek, 1 készlet akril festékTermék Méret - 16x20inch/40x50cm. ?【Segíteni Dekompressziós】DIY festmény kit öltönyt minden készségeket, könnyen követhető utasításokat, DIY egy darab egyedi DIY festék, a dekoráció, a festmény nem fejeztem be, fejezd be egyesével.Lesz sok-sok móka tartózkodását.Jó módja annak, hogy csökkentsék a nyomást. ?【Vásznat, Akril】Fess a számok Magas minőségű vászon,a felszínen a vászon sima, tiszta, a számok könnyű azonosítani, de a vázlat, a vonalak világos.környezetbarát akril festék, teljes élénk színű, könnyű, színes, gyorsan száradó, erős fedezet. ?【Tökéletes Ajándék Ötlet】KOSE festék számú Készletek a legjobb ajándék Karácsonyra , Hálaadás , születésnap verseny jutalmak stb.Ez is tökéletes nappali ,hálószoba, fürdőszoba, folyosó, otthon dekoráció. ?【A Szolgáltatás】Ha bármilyen kérdése van a fess a számok készlet, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Nagy jelentőséget tulajdonítunk a vevői elégedettség szóval válaszolni fogunk, hogy még időben. ?【Csomag tartalma】Előre nyomtatott mintás vászon nélkül(keretes), 3 különböző méretű ecsetek, 1 készlet akril festék.Termék Méret - 16x20inch/40x50cm. ?【Segíteni Dekompressziós】DIY festmény kit öltönyt minden készségeket, könnyen követhető utasításokat, DIY egy darab egyedi DIY festék, a dekoráció, a festmény nem fejeztem be, fejezd be egyesével.Lesz sok-sok móka tartózkodását.Jó módja annak, hogy csökkentsék a nyomást. ?【Vásznat, Akril】Fess a számok Magas minőségű vászon,a felszínen a vászon sima, tiszta, a számok könnyű azonosítani, de a vázlat, a vonalak világos.környezetbarát akril festék, teljes élénk színű, könnyű, színes, gyorsan száradó, erős fedezet. ?【Tökéletes Ajándék Ötlet】KOSE festék számú Készletek a legjobb ajándék Karácsonyra , Hálaadás , születésnap verseny jutalmak stb.Ez is tökéletes nappali ,hálószoba, fürdőszoba, folyosó, otthon dekoráció. ?【A Szolgáltatás】Ha bármilyen kérdése van a fess a számok készlet, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Nagy jelentőséget tulajdonítunk a vevői elégedettség szóval válaszolni fogunk, hogy még időben.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak