Alumínium Motor Fedelét a DJI Avata Drón Hajtómű Védő Sapka Por, Nedvesség-Bizonyíték védőkupak RC Quadcopters Drónok Tartozékok EWB 9637 (Piros)
Megújítva

Alumínium Motor Fedelét a DJI Avata Drón Hajtómű Védő Sapka Por, Nedvesség-Bizonyíték védőkupak RC Quadcopters Drónok Tartozékok EWB 9637 (Piros)

HUF 1439.10

Rendelhető

1 ultrakönnyű repülés alumínium, CNC befejezőEgyetlen motor fedelét nem haladja meg a 2g, ami nem befolyásolja az akkumulátor élettartamát.Az alumínium ötvözet, ami jó hővezető, valamint nem érinti a hőelvezetés a motoros repülés közben. 2 Splash-proof, vízhatlan, porálló, illetve bump-bizonyíték, meghosszabbítva az élettartamát a motor.Egy telepítés, hosszú távú használatra.Ez nem befolyásolja a szétszerelés, valamint közgyűlés a propeller, elkerülhető az ismételt szétszerelés, szerelés a motor fedelét, majd védi a motor minden alkalommal. 3 Elem Neve : Alumínium ötvözet motor védő fedelet .Anyag : alumínium ötvözet .1 g) Termék méret : 0. 4 Csomag tartalmazza : 1 Állítsa be a motor fedelét. 5 nem inlcude a drón , csak a kijelző. 1 ultrakönnyű repülés alumínium, CNC befejező.Egyetlen motor fedelét nem haladja meg a 2g, ami nem befolyásolja az akkumulátor élettartamát.Az alumínium ötvözet, ami jó hővezető, valamint nem érinti a hőelvezetés a motoros repülés közben. 2 Splash-proof, vízhatlan, porálló, illetve bump-bizonyíték, meghosszabbítva az élettartamát a motor.Egy telepítés, hosszú távú használatra.Ez nem befolyásolja a szétszerelés, valamint közgyűlés a propeller, elkerülhető az ismételt szétszerelés, szerelés a motor fedelét, majd védi a motor minden alkalommal. 3 Elem Neve : Alumínium ötvözet motor védő fedelet .Anyag : alumínium ötvözet .1 g) Termék méret : 0. 4 Csomag tartalmazza : 1 Állítsa be a motor fedelét. 5 nem inlcude a drón , csak a kijelző.Porálló Alumínium Motor Védő Őrség Frissítés Motor Fedelét Kap a DJI Avata Drón Quadcopter Multirotors Tartozékok.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak