Technológia Szervező Utazási Esetben, Yundoor Elektronika Tasakot, Technikai Tartozékok & Repülőgép Essentials (Fekete, Közepes)
Megújítva

Technológia Szervező Utazási Esetben, Yundoor Elektronika Tasakot, Technikai Tartozékok & Repülőgép Essentials (Fekete, Közepes)

HUF 1079.10

Rendelhető

Nincs Több Rendetlenség : Ez a travel tech szervező készült, hogy tartsa a electronics & kiegészítők szervezett annak érdekében 2 Réteg Tárolás : Ez a technológia az esetben a 2 részből áll, a külső merevlemezt, hordozható telefon töltő, power bank, kábel, fülhallgató, usb-hub, stb tárolható benne. Öntsön Rezisztens : Ez a töltő szervező táska anyaga poliészter, vízálló, ami megakadályozza, hogy a tartozékok a kiömlött. Kompakt utazó dasha. l : Ez egy tökéletes társ a kompakt utazás. Hordszíj : jön a szállító heveder kényelmes a tapasztalat. Nincs Több Rendetlenség : Ez a travel tech szervező készült, hogy tartsa a electronics & kiegészítők szervezett annak érdekében. 2 Réteg Tárolás : Ez a technológia az esetben a 2 részből áll, a külső merevlemezt, hordozható telefon töltő, power bank, kábel, fülhallgató, usb-hub, stb tárolható benne. Öntsön Rezisztens : Ez a töltő szervező táska anyaga poliészter, vízálló, ami megakadályozza, hogy a tartozékok a kiömlött. Kompakt utazó dasha. l : Ez egy tökéletes társ a kompakt utazás. Hordszíj : jön a szállító heveder kényelmes a tapasztalat. Ez az utazás az esetben elsősorban az a célja, hogy megoldja a fiókban rendetlenség, majd tárolja az elektronikai tartozékok parancsot.Vízálló & könnyű.Lesz egy jó társ a kompakt utazás.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak