A Smart Plug-Torony elosztó Függőleges túlfeszültségvédő Multi Outlet Elektromos Csatlakozó Aljzat Kettős USB-Univerzális
Megújítva

A Smart Plug-Torony elosztó Függőleges túlfeszültségvédő Multi Outlet Elektromos Csatlakozó Aljzat Kettős USB-Univerzális

HUF 3.00

Rendelhető

Biztonságos design, gyors kapcsolat : Egyszerűen csatlakoztassa tartani a smart socket csatlakozik egy stabil 24 GHz-es hálózat, valamint javult a Wi Fi technológia lehetővé teszi, hogy gyorsan csatlakoztassa a stabilitás fenntartásában.Távirányító alkalmazások bárhonnan : mindaddig, amíg a telefon megpróbál hozzáférni egy biztonságos hálózat (2,4 G, 4 G, vagy 5 G Wi-Fi), hanem közvetlenül irányítani az Alexa smart csatlakozót a kérelmet, ha elmegy.Terv&Auto Közel Időzítő : Könnyű, állítsa be az időzítőt, majd add hozzá a tervezi, hogy a csatlakoztatott készülékek, ciklikus vagy véletlenszerű, így a munka a terv szerint, mint az auto közel auto nyitva.Csoport ellenőrzés megosztása : létrehozott egy csoport minden WIFI smart dugók, irányítani őket, csak egy kattintás.Oszd meg a Wi Fi csatlakozó smart socket a család minden tagja egy percen belül.Biztonságos design, gyors kapcsolat : Egyszerűen csatlakoztassa tartani a smart socket csatlakozik egy stabil 2.4 GHz-es hálózat, valamint javult a Wi Fi technológia lehetővé teszi, hogy gyorsan csatlakoztassa a stabilitás fenntartásában.Távirányító alkalmazások bárhonnan : mindaddig, amíg a telefon megpróbál hozzáférni egy biztonságos hálózat (2,4 G, 4 G, vagy 5 G Wi-Fi), hanem közvetlenül irányítani az Alexa smart csatlakozót a kérelmet, ha elmegy.Terv&Auto Közel Időzítő : Könnyű, állítsa be az időzítőt, majd add hozzá a tervezi, hogy a csatlakoztatott készülékek, ciklikus vagy véletlenszerű, így a munka a terv szerint, mint az auto közel auto nyitva.Csoport ellenőrzés megosztása : létrehozott egy csoport minden WIFI smart dugók, irányítani őket, csak egy kattintás.Oszd meg a Wi Fi csatlakozó smart socket a család minden tagja egy percen belül.Műszaki adatok : Névleges feszültség : 110-250 VRated aktuális : 10 ARated teljesítmény : 2500 WFrequency : 50-60 HZMaterial : ABS+ tűzálló material Safety védelem : túlterhelés protector USB DC feszültség : 5 VUSB DC áram : 2.1 ACable Hossza : 6.5 feet11 foglalat 2-SUB port a 6.5 ft hatalom cord It tökéletes otthon vagy az irodában. 2 univerzális USB port automatikusan beállítja a töltés mértéke minden táblagépek, okostelefonok, digitális fényképezőgép, asztali lámpák, számítógépek, stb.

A javaslat jellemzői

Rated voltage:
110-250V
Rated current:
10A
Rated power:
2500W
Frequency:
50-60HZ
Material:
ABS+ fireproof material
Safety protection:
overload protector
USB DC voltage:
5V
USB DC current:
2.1A
Cable Length:
6.5 feet
11 sockets and 2-SUB ports with 6.5 ft power cord:
It's perfect for your home or office. 2 universal USB ports automatically adjust the charging rate for all tablets, smartphones, digital cameras, desk lamps, computers, etc. at the same time. Use vertical space to save desk space and provide enough space between sockets.:
Power socket with retractable power cord:
You can lengthen the cable and keep the table tidy as needed.:
Power sockets with extra long power cords can meet your different needs.:
Sockets use phosphor bronze fittings:
Unlike 90% of brass fittings on the market. Phosphor bronze is highly elastic and conductive. The socket core conforms to international standards and is equipped with an overload protector.:
Smart LED Starter:
Built-in independent independent power switch with LED indicators for power saving options.
Multiple protections protect home appliances at any time:
once the load is too large, the power will be cut off to protect the home appliances and sockets.
Flame retardant shell, flame retardant and high temperature resistance, eliminate hidden dangers. Anti-lightning technology.:
Independent control switch and power light on each floor:
Easy to use and save power. Universal jacks are suitable for various standard plugs in different countries. It installs the most popular key components and PCBA programs.:
Portable Design:
Use the handle on top of the power strip to easily access the power cord.
Chassis Retraction:
The power socket has a retractable power cord, you can lengthen the power cord as needed.
Multiple protection:
overload protector, flame retardant housing and lightning protection technology.
Package includes:
1*

Vevők, ahogy választanak