PartyKindom Halloween Dekoráció, Kellékek Kreatív Banner Dekoráció Parti Szellem Ruhát Banner Fél Dísz Kellékek (Banner+ Jelmez)
Megújítva

PartyKindom Halloween Dekoráció, Kellékek Kreatív Banner Dekoráció Parti Szellem Ruhát Banner Fél Dísz Kellékek (Banner+ Jelmez)

HUF 8991.00

Rendelhető

A kényes vicces Halloween design biztosítja a megvalósíthatóságot, valamint a népszerűségeEz teszi a Halloween party több VICCES!.Kreatív boldog halloween szellem kialakítása.A party dekoráció szép.Ijesztő atomosphere, hozzátéve, egy nagyon szórakoztató a Nap.A csodálatos dekoráció a fél tanding ki, az emberek szemében, de a vonzalom.Tökéletes, gyönyörű, fél banner a Halloween.A kényes vicces Halloween design biztosítja a megvalósíthatóságot, valamint a népszerűsége.Ez teszi a Halloween party több VICCES!.Kreatív boldog halloween szellem kialakítása.A party dekoráció szép.Ijesztő atomosphere, hozzátéve, egy nagyon szórakoztató a Nap.A csodálatos dekoráció a fél tanding ki, az emberek szemében, de a vonzalom.Tökéletes, gyönyörű, fél banner a Halloween.Description This elemet, állítsa be a megfelelő díszítő Halloween party.A kényes vicces Halloween design biztosítja a megvalósíthatóságot, valamint a népszerűsége.A vendégek el lesznek ragadtatva, nagyon sok az izgalmas, félelmetes lóg dekoráció.Hozzátéve, egy nagyon szórakoztató, a mindenszentek Napja.Jellemzők - Szín : Fehér, Szürke. - Anyaga : Papír. - Packsge Méret : Kb 30x20x3cm/ 11. - Ijesztő atomosphere, hozzátéve, egy nagyon szórakoztató, a mindenszentek Napja. - Kreatív boldog halloween szellem kialakítása.A party dekoráció szép. - A csodálatos dekoráció a fél tanding ki, az emberek szemében, de a vonzalom. - Tökéletes, gyönyörű, fél banner a Halloween. - A finom vicces Halloween design biztosítja a megvalósíthatóságot, valamint a népszerűsége.Csomag, Beleértve 2 x Halloween Decor This teszi a Halloween party több VICCES!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak