Évforduló Dekorációk, Szeretlek Lufi, valamint a Szív Lufi Kit 1000pcs Mesterséges rózsaszirom, 4Pack Piros Szív Koszorú a Valentin
Megújítva

Évforduló Dekorációk, Szeretlek Lufi, valamint a Szív Lufi Kit 1000pcs Mesterséges rózsaszirom, 4Pack Piros Szív Koszorú a Valentin

HUF 2.00

Rendelhető

?, Amit Kap : 1*SZERETLEK levelet lufi, 20*piros szív alakú lufi, 6*piros szív alakú fólia lufi,1*Szerelem-medve fólia lufi, illetve 1000*artficial rózsaszirom, 4*Piros Szív KoszorúEz a valentin-nap dekoráció készlet, hogy egy egyedi, luxus valentin napi buli.
?Romantikus Jubileumi Kitüntetések : A teljes, boldog évfordulót dekorációk, kit fog a romantikus hangulat, piros szív design.Kifejezi a szeretetet, hogy a felesége, férje, a házassági évfordulóján vagy az egyéb különleges nap.
?Kiváló Minőségű : A szerelmes szív lufi készült minőségű latex anyag nem szivároghat könnyen.A szerelem Fólia valentin lufi olyan aranyos, miután megtelt.A szín, forma, a szirmok reális, hogy egy romantikus atomosphere.Lesz egy romantikus este, csak a romantikus díszeket különleges este.
?Tökéletes Minden Romantikus Alkalmakra : A rózsaszirom, i LOVE U, szív alakú léggömb tökéletes romantikus este, lakodalom, javaslatot, dekoráció.Egy egyszerű módja annak, hogy az a szépség, virág szirmait, hogy az esküvő, vagy pedig hozzon létre a romantikus hangulatot a Valentin-napi buli,évforduló dekoráció.
?Könnyű Díszíteni : Kitöltésével a lufi levegővel vagy héliummal, lógó őket a mennyezet, vagy falak.Minden piros szív koszorú olyan tökéletes az ablak dekoráció, ajtó dekoráció, vagy hálószoba decor.A padlón, a kádban, az ágyon borított a romantikus rózsaszirom, azt hiszem, hogy amikor a szerető látja, hogy a "SZERETLEK" léggömb, a szív egy slukkot, aztán lesz nagy meglepetés. ?Szeretlek Lufi, valamint a Szív Lufi Készlet Valentin Napi Buli Évforduló romantikus Különleges Este Dekoráció ?Romantikus Valentin Dekoráció Készlet : 1*SZERETLEK levelet lufi 20*piros szív alakú lufi 6*piros szív alakú fólia lufi 1*Szerelem-medve fólia léggömb 1000*artficial rózsaszirom 4*Piros Szív Koszorú. ?Tökéletes Minden Romantikus Alkalommal A rózsaszirom, i LOVE U, szív alakú léggömb tökéletes romantikus este, lakodalom, javaslatot, dekoráció.Egy egyszerű módja annak, hogy az a szépség, virág szirmait, hogy az esküvő, vagy pedig hozzon létre a romantikus hangulatot a Valentin-napi buli.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak