Heatless hajcsat Természetes Hullámok Curling Fejpánt a Fürtök egyik napról a másikra Hajcsavarók, hogy Aludni Puha Szatén
Megújítva

Heatless hajcsat Természetes Hullámok Curling Fejpánt a Fürtök egyik napról a másikra Hajcsavarók, hogy Aludni Puha Szatén

HUF 539.10

Rendelhető

【Frissítés Heatless hajcsat】Korszerűsített görgők haj hajcsavarók készlet egy kis üveget, két hajgumit, továbbá 2db korszerűsített haj karom klip, amely megtartja hajcsavarók szorosan nem csúszik le, amikor alszikA Gyöngy, zárt kialakítás tetején fürtök rod fejpánt, nem meglazította könnyen.
【Biztonsági Nincs Sérülés Heatless hajcsat】A hajcsat fűtés nélkül haj, de használja puha pamut hagyd, hogy a haj kanyarban fizikailag & természetesen anélkül, hogy kárt, nagyon biztonságos használata csökkenti a haj törés, haj-sima, fénylő, s töredezett, adok neked egy gyönyörű, egészséges curl .
【Könnyen kezelhető & a Természet Hullám】Mindössze 5-10 perc is, ha nem szuper jó befonni a haját.Aludni vele éjszakára, majd másnap reggel, annyit kell tenned, hogy távolítsa el a fejpánt meg fog lepődni, hogy ez volt a legszebb természetes hullámok, időt takarít meg a hajat a reggel .
【Stílusos Design Alkalmas Mindennapi Használatra】Ez a heatless curling rod fejpánt, nagyon csinos, kényelmes, amit viselni közvetlenül, ha kimegy, a munka, a barátaival lógni.Ellentétben a haj görgők pedig köntös kapcsolatokat, ez hozhat létre 1-1 1/2 hüvelykes göndör, a legtöbb típusú haj, alkalmas a különböző helymegosztást .
【Illeszkedjen a Legtöbb Típusú Haj Is a Rövid Haj】Ajánlom mérkőzés hajformázó spray teszi tartósabb fürtök.Működik minden típusú - beleértve a vékony, közepes, vastag, göndör, hullámos, egyenes haj, még rövid, ideális választás a lányok, akik, mint a dauer, göndör haj.Kézi mosás, hideg vízben használat után, nem kell tekerni, majd hagyja megszáradni.Ne használjon fehérítőt! .heatless hajcsat.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak