100 Csomagok Egyenként Csomagolva, Fésű, Eldobható Haj Fésű Tömeges Hajléktalan, Hotel, Utazás, Szállás, Jótékonysági (Fehér)
Megújítva

100 Csomagok Egyenként Csomagolva, Fésű, Eldobható Haj Fésű Tömeges Hajléktalan, Hotel, Utazás, Szállás, Jótékonysági (Fehér)

HUF 899.10

Rendelhető

【Külön Csomag】Minden műanyag fésűt haj egyenként csomagolva egy átlátszó zacskóba maximális higiéniaKényelmes, tiszta, rendezett, combs lehet dobni használat után, vagy ismételten egyedül. 【Value Pack】Tartalmaz 100 fehér eldobható combs, sokoldalú, színes alkalmas a férfiak, mind a nők; Gazdag mennyiség alkalmasak utazás, üzleti út, vagy más kirándulás tevékenység, amely lehetővé teszi, hogy maradj jóképű, elegáns, bármikor. 【Kis Méret】Minden csomag combs szól, 16.5 cm hosszú, kis, kényelmes.Kényelmes, hordozható, nagy tömi a zsebeit, táskák, hátizsákok, pénztárcák, majd a bőröndök az utazás.A lapos, hosszú csíkokra nem túl sok helyet, amelyek megfelelnek a napi szükségletek fésüli a haját, jobban hangzik. 【Kényelmes Használni】Készült qulity műanyag, a csúszásmentes, tapintatos, kellemes tapintású, ellenáll a balhét, de nem könnyű megtörni, vagy repedés, így egy öröm a tapasztalat.Ezek a fésű, egyedileg csomagolva, gyakorlati személyes gondoskodást eszköz a szálloda, gyermekotthonok, női menhelyek többet. 【Szívet melengető Ajándék】Fehér megjelenése szép, divatos, alkalmas bármilyen stílus.Aki szeretni fogja ezeket a kis, gyönyörű combs.Ez lehet alkalmazni, mint egy meleg ajándék a szegények, hajléktalanok, idősek otthonában lakók, valamint a koldusok a templom vagy jótékonysági tevékenységek. 100 Csomag Eldobható Combs Ömlesztett csomagolásban Combs Műanyag Haj Fésű Bluk a Hajléktalan, Hotel, Utazás, Szállás, Idősek Otthonában, Jótékonysági (Fehér).

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak