Fa Leathercraft Kézi Varrás Bőr Kézműves Fűzés, Varrás, DIY Asztal Asztali Eszköz Hordozható Ló Bilincs 1db - (Szín: normál)
Megújítva

Fa Leathercraft Kézi Varrás Bőr Kézműves Fűzés, Varrás, DIY Asztal Asztali Eszköz Hordozható Ló Bilincs 1db - (Szín: normál)

HUF 7164.00

Rendelhető

Szín : normális - Funkció - tudja javítani a bőr erősen, amikor te akarod varrni, hogy a leatherwork több egyszerű, hogy megvédje a kéz illetve, hogy még több hatékonyság. - Tökéletes DIY projekt - Úgy használni, hogy segítsen a DIY a biztonsági öv, táska, bőr, tárca, pénztárca, irattárca, valamint több. - - A fa praktikus, tartós, lehetővé téve a hosszú élettartamot. - Karcolás nélkül - A becsomagolt bőr bilincs megakadályozza, hogy vakarja. - Funkció - tudja javítani a bőr erősen, amikor te akarod varrni, hogy a leatherwork több egyszerű, hogy megvédje a kéz illetve, hogy még több hatékonyság. - Tökéletes DIY projekt - Úgy használni, hogy segítsen a DIY a biztonsági öv, táska, bőr, tárca, pénztárca, irattárca, valamint több. - - A fa praktikus, tartós, lehetővé téve a hosszú élettartamot. - Karcolás nélkül - A becsomagolt bőr bilincs megakadályozza, hogy vakarja.Műszaki adatok : Anyaga : fa+steel Size : 333*73*365mm Color : fa color Quantity : 1pcs Package lista : 1*illesztése, valamint a varrás póni bőr tool Features : - a Funkció - tudja javítani a bőr erősen, amikor te akarod varrni, hogy a leatherwork több egyszerű, hogy megvédje a kéz illetve, hogy még több hatékonyság.- Tökéletes DIY projekt - Úgy használni, hogy segítsen a DIY a biztonsági öv, táska, bőr, tárca, pénztárca, irattárca, valamint több.- - A fa az, praktikus, tartós, lehetővé téve a hosszú élettartam.- Nem karcolja meg - A becsomagolt bőr bilincs megakadályozza, hogy vakarja.Elem részletek : Set típus : NOType a : NOMaterial : wooden Origin : Kína.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak