DIY 5D Gyémánt Festménye Számú Készletek,Strasszos Kristály Gyémánt Festmény Kép Művészet Kézműves Haza, Fali Dekoráció,Teljes Fúró,én
Megújítva

DIY 5D Gyémánt Festménye Számú Készletek,Strasszos Kristály Gyémánt Festmény Kép Művészet Kézműves Haza, Fali Dekoráció,Teljes Fúró,én

HUF 1.33

Rendelhető

A nagy Felbontású Minta Anyag : Környezeti Vászon, Kerek Diamonds Tools Teljes Gyakorlat Színes nyomtatás, Jó állagú, esztétikai érzésÖt Dimenzió Csillogó Gyémánt : Tökéletes szín egyezik, dimond a festmény élénk kép.soha nem fakul, több élettel teli, ragyogó, mint a gyanta, gyémánt.HD Canval : olajfestmény, vászon, vízálló, sőt, a textúra, a minta maga is ragadós háttér, illetve műanyag fóliát, hogy tartsa a kép ragadós, így lehet könnyű, hogy teljes legyen a kép.Pefect Ajándék gyanta flitter, egyedi fényezés káprázatos, amely jelenleg legnépszerűbb DIY dekoráció.Vagyon sok szerencsét : lakberendezési dekorációs festés.Tökéletes dekoráció a nappaliban vagy a hálószobában, hogy megfeleljen a különböző dekorációs stílus.Műszaki adatok : Cikkszám : 5 D gyémánt festmény Szín : mint látható Anyag : vászon + strasszkő Mérete : Kb.8 a Gyémánt típusa : teljes gyakorlat Hely : nappali/hálószoba/tanterem/bejárat DIY Gyémánt Festmény Gyártási Lépés : 1. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt festmény toos teljes. Szerint a színe, a gyanta, gyémánt, akkor a kód.Válasszon egy színt a tányéron.Ha az azonos színű beillesztett egy időben, ami javítja a sebességet. Megtalálni a megfelelő szín kódok a vásznon, majd a start beillesztés, amíg kész nem lesz. Befejezése után, annak érdekében, hogy a gyémánt festmény stabil, akkor eltarthat egy könyvet, majd nyomja őket a vásznon egy darabig. Végre, akkor szerelje fel az eredményeket, díszíteni a haza, majd add hozzá a vitalitás, hogy a haza.DIY Gyémánt Festmény Óvintézkedés : 1. Lásd az előző művelet lépéseit. Ha nem tudod, hogy milyen színű használja, tekintse meg a színes ábra.Megjegyzés : Ez egy DIY gyémánt festmény, nem kész képet, szóval be kell fejezni magad.A termékek által mért a kezét, ezért kérem, engedje meg, 1-2 cm eltérés.Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kérlek, értsd meg. 1 X Gyémánt Festmény (Strasszos Kell Beilleszteni) 1 Állítsa X Gyémánt Festmény Eszköz (Nincs Keret) 20 X Strasszos Táska.

A javaslat jellemzői

Item:
5D diamond painting
Color:
as shown
Material:
canvas + rhinestone
Size:
Approx. 30*30cm / 11.8*11.8in
Diamond type:
full drill
Space:
living room/bedroom/classroom/entrance
DIY Diamond Painting Production Step:
1. Open the box and check whether the diamond painting toos are complete.:
2. According to the color of resin diamond, you can code. Choose a color on the plate. If the same colour is pasted at one time, that can improve the speed.:
3. Find the corresponding color codes on the canvas and start pasting until it's finished.:
4. After finishing, in order to make the diamond painting stable, you can take some books and press them on the canvas for a while.:
5. At last, you can mount your achievements, decorate your home and add vitality to your home.:
DIY Diamond Painting Precaution:
1. Refer to the previous operation steps.:
2. If you don't know what color to use, refer to the color chart.:
Note:
This is a DIY diamond painting, not finished picture, so you need to finish it by yourself. And there is no frame. All the products are measured by hand, so please allow 1-2cm deviation.:
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
1 X Diamond Painting (Rhinestone Need to be Pasted):
1 Set X Diamond Painting Tool (No Frame):
20 X Rhinestone Bag:

Vevők, ahogy választanak