Nem szőtt Szem Párna, Eye Care Foltok, Szőtt, Steril Szem Párna Ovális Alakú Szem Párna szemfedő a Ránctalanító Eye Care Maszk(1)
Megújítva

Nem szőtt Szem Párna, Eye Care Foltok, Szőtt, Steril Szem Párna Ovális Alakú Szem Párna szemfedő a Ránctalanító Eye Care Maszk(1)

HUF 527.40

Rendelhető

Nem Szőtt Szem Párna - Steril szem pad kifejezetten célja, hogy a szem ellátás, valamint a sebkezelésA steril szem pad, öntapadós, így csak meg kell, hogy távolítsa el a fehér javallott alkalmazni, hogy a bőr.Magas Minőségű Anyag, kiváló minőségű anyagból, stabil, tartós, nem okoz szemirritációt.Puha, légáteresztő - még akkor is, ha a szemfedő a szemem egy hosszú idő, hogy nem érez semmilyen kellemetlenséget.Alkalmazás - A tapasz nem csak gyógyít, a szeme, a sebek, de az is lehet használni, hogy árnyék a szemed.Könnyű, hordozható - könnyen zsebre lehet használni bárhol, bármikor; ez a vékony, illik a bőrt, de nem túl kemény, a javítás könnyen eltávolítható, nyújtás nélkül a bőrön.Szolgáltatás : 1. A steril szem pad kifejezetten célja, hogy a szem ellátás, valamint a sebkezelés. A steril szem pad, öntapadós, így csak meg kell, hogy távolítsa el a fehér javallott alkalmazni, hogy a bőr. Puha, légáteresztő, még akkor is, ha a szemfedő a szemem egy hosszú idő, hogy nem érez semmilyen kellemetlenséget. Kiváló minőségű anyagból, stabil, tartós, nem okoz szemirritációt. A tapasz nem csak gyógyít, a szeme, a sebek, de az is lehet használni, hogy árnyék a szemed.Tulajdonságok : Állapot : 100% új Elem Típus : Steril Szem Párna Anyaga : nem szőtt szövet, nyomásérzékeny ragasztó, tapadásmentes nedvszívó pad, tapadásmentes papír Alkalmazni : Elsősorban a szem érdekel, azt is fel lehet használni a szem árnyékolás, sebkezelés csomagok Listáját : 1 x steril szem pad.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% brand new
Item Type:
Sterile Eye Pads
Material:
non-woven fabric, pressure sensitive adhesive, non-stick absorbent pad, non-stick paper
Apply to:
Mainly used for eye care, it can also be used for eye shading, wound care
List of packages:
1 x sterile eye pad :

Vevők, ahogy választanak