Botanikus Szépség SZERVES ÁFONYA MAG OLAJ - os Tisztaságú/SZŰZ/FINOMÍTATLAN/Hígítatlan. 2 fl.oz -60 ml. Bőr, Test, Haj, Köröm Érdekel.
Megújítva

Botanikus Szépség SZERVES ÁFONYA MAG OLAJ - os Tisztaságú/SZŰZ/FINOMÍTATLAN/Hígítatlan. 2 fl.oz -60 ml. Bőr, Test, Haj, Köröm Érdekel.

HUF 2736.00

Rendelhető

Az egyik leggazdagabb természetes vitamin forrás, A & E, figyelemre méltó, stabil forrás 3 & 6, illetve 9 Esszenciális ZsírsavakA természet Tökéletes hidratáló .Nagyon Stabil Eltartható.SZERVES ÁFONYA MAG OLAJ egy nagyon erős antioxidáns, hogy így kiváló kiegészítője a természetes napvédő termékek, hol segít, hogy megakadályozza fotó kárt.SZERVES ÁFONYA MAG OLAJ is tökéletes választás, a fürdő, a test, a bőr, valamint a babaápolási termékek, ahol kiváló a bőr védelmet is segít stabilizálni, valamint javítja az antioxidáns aktivitás.Hatékonyan hidratálja, valamint javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncok, a bőr kiszáradását, illetve vonalak.Ez regenerálódik a bőr sejtjei.SZERVES ÁFONYA MAG OLAJ lehet a támogatás, a megkönnyebbülés, A VISZKETŐ, HÁMLÓ, IRRITÁLT BŐRÖN FELTÉTELEK, mint például az EKCÉMA, vagy a PIKKELYSÖMÖR.SZERVES ÁFONYA SEED OLAJAT is tartalmaz jelentős mennyiségű A-Vitamin, ami egy jó választás a befogadás belül keverékek AKNE VAGY HIBÁS BŐR.SZERVES ÁFONYA MAG OLAJ segít, hogy a haj probléma, beleértve a szárazság, törékenység, elvékonyodása, vagy a megosztási.SZERVES ÁFONYA MAG OLAJ megerősítésére, hidratálja a haj, illetve fejbőr.SZERVES ÁFONYA MAG OLAJ elősegíti a selymes hajat, megelőzi a nedvesség elvesztését, valamint növeli rugalmasságát, valamint rugalmasságát, valamint biztosítja az azonnali ragyogni.Szerves Áfonya Mag Olaj, hidegen sajtolt, a mag a vörös áfonya.Egyedi hordozó olaj, mert tartalmaz egy nagyon nagy mennyiségű esszenciális zsírsav, A-Vitamin, tokoferolok & tokotrienolok (E-vitamin), valamint omega-3, 6, illetve 9 esszenciális zsírsavak.Ez adja kiváló antioxidáns aktivitás, illetve a bőr ápolása előnyöket.Szerves Áfonya Mag Olaj a Természet Tökéletes hidratáló.Szerves Áfonya Mag Olaj elég gazdag ahhoz, hogy segíteni csökkenti a viszkető, korpás, ekcéma, akne, hibás bőrt, sőt, pikkelysömör.IRÁNY : AZ ARC : EGY pár csepp elegendő ahhoz, hogy alkalmazni az egész arcom.Nem zsíros, nem olajos, felszívódik a bőrbe, nagyon könnyen, egyszerűen nem hagy olajos érzem magam.HAJ : Add 2-3 csepp a saját kedvenc sampon vagy balzsam.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak