Kutya, Macska Tolószék Vissza Lábam, Kutya Kerekesszék Alternatív megbénult Háziállatok Többcélú Laminált Fa Panel Gumiszalag Csendes
Megújítva

Kutya, Macska Tolószék Vissza Lábam, Kutya Kerekesszék Alternatív megbénult Háziállatok Többcélú Laminált Fa Panel Gumiszalag Csendes

HUF 2817.00

Rendelhető

Lélegző Mesh : a tetején A pet séta robogóján egy lélegző mesh, ami segít a légi forgalomban belül a kutya vontató táska, így a pet kényelmesebb minden évszakbanHatékony Védelem : a Kutya kerekesszék készült kopásálló oxford szövet, hogy őrizze a kisállat tiltva hátsó végtagok, illetve a mellkas a kaparja a földet, ha nem ül a kutya kerekesszék.Könnyű Játszani : A pet kerekesszék áll 4 univerzális csendes kerekek könnyű, stabil kompozit fa panelek, a pet tud futni, irányt változtatni, de ne egyszerűen a robogó.Könnyen Fel, majd Vedd le : A pet kerekesszék oldalán cipzár teszi a vontató táska nagyon könnyen fel, majd vedd le, így a zár, majd húzza a háziállat a kutya vontató táska másodperc.Gumiszalag Kiigazítás : A láda a pet séta robogó állítható egy gumiszalaggal, a kutya nem érzi, szűk az idő, ez a cég pedig nem könnyű leesni.Javasoljuk, hogy a diapered vontató táska.Specifikáció : Elem Típus : Pet Walking Scooter Material : Oxford Szövet, Laminált Fa Panel Package Lista : 1 x Pet Séta Robogó, 1 x Kutya Vontató Bag Note : 1. Súly csupán tájékoztató jellegű, kérjük, győződjön meg arról, hogy a pet illik mérésével hosszát a pet hátulról a nyakát, hogy a végén a csípő. Ha a kisállat mindig húzódik a lábak mögött őket, intézkedés a hossz a hátsó, a nyak, a tippek a lábujjak. Hagyjon legalább 2 ujjnyi hely között, a gallér, a kutya nyakát, a kutya húzza a táskát. Ha a kutya mérések kívül a méret tartomány a táblázatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Kérem, engedje meg, hogy egy kis hiba kézi mérés.

A javaslat jellemzői

Item Type:
PetWalkingScooter
Material:
Oxford Cloth, Laminated Wood Panel
Package List:
1 xPet Walking Scooter :
1 x Dog Tow Bag:
Note:
1. Weight is for reference only, please make sure your pet fits the size by measuring the length of your pet from the back of the neck to the end of the hips.:
2. If your pet always stretches their legs out behind them, measure the length from the back of the neck to the tips of their toes.:
3. Leave at least 2 fingers of space between the collar and the dog's neck for the doggy drag bag.:
4. If your dog's measurements are outside the size range in the chart, please contact us.5. Please allow a small error for manual measurement.:

Vevők, ahogy választanak