BAEJMJK Kutya Téli Ruha Bowknot Meleg Lány Kiskutya Karácsonyi Ruha, Aranyos Kutyus Ruhát a Kis Kutyák, Macskák Nyúl(Bézs,Kicsi)
Megújítva

BAEJMJK Kutya Téli Ruha Bowknot Meleg Lány Kiskutya Karácsonyi Ruha, Aranyos Kutyus Ruhát a Kis Kutyák, Macskák Nyúl(Bézs,Kicsi)

HUF 1.67

Rendelhető

【Kutya Téli Ruha Bowknot】A kutya ruha, masni, valamint szőrgombóc design nagyon divatos, de helyesTedd meg a kutya a lány azonnal vált egy elegáns, gyönyörű hercegnő.Tökéletes karácsonyi partik, születésnapok. 【Puha Lány Kiskutya Ruha】Ez a pet ruha puha pamut anyagból készült, amely meleg, kényelmes.Gombra, írja be, könnyen fel, majd vegye le.Frissítő design, könnyű anyag, nem teher. 【Kis Pet Ruha】Ez a ruha alkalmas kis kutyák., kiskutya, uszkár, bichon, chihuahua, őz, pug, Pomerániai, Palotapincsi, Máltai, Yorkshire Terrier, Shih-Tzu, stb.Szintén alkalmas a kis állatok, például a macska, nyúl, stb. 【Aranyos Kutyus Ruhát】Mi aranyos kutya ruha nem alkalmas a közepes vagy nagy kutyák.Kérjük kiválasztása a méret mérésével a mellkas, majd vissza hossza, Nem a súly, vagy a szül csupán. 【Arról, Méret】1. Kérjük, az intézkedés a méret (mellkasi) a kedvtelésből tartott gondosan vásárlás előtt. Az ajánlott súlya csak egy referencia adatok, kérjük, használja a mért akkora, mint egy iránymutatás, amikor kiválasztják egy méret. Ha a mért adatok között két méretben, válassza ki a nagyobb méret. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. 【Kutya Téli Ruha Bowknot】A kutya ruha, masni, valamint szőrgombóc design nagyon divatos, de helyes.Tedd meg a kutya a lány azonnal vált egy elegáns, gyönyörű hercegnő.Tökéletes karácsonyi partik, születésnapok. 【Puha Lány Kiskutya Ruha】Ez a pet ruha puha pamut anyagból készült, amely meleg, kényelmes.Gombra, írja be, könnyen fel, majd vegye le.Frissítő design, könnyű anyag, nem teher. 【Kis Pet Ruha】Ez a ruha alkalmas kis kutyák., kiskutya, uszkár, bichon, chihuahua, őz, pug, Pomerániai, Palotapincsi, Máltai, Yorkshire Terrier, Shih-Tzu, stb.Szintén alkalmas a kis állatok, például a macska, nyúl, stb. 【Aranyos Kutyus Ruhát】Mi aranyos kutya ruha nem alkalmas a közepes vagy nagy kutyák.Kérjük kiválasztása a méret mérésével a mellkas, majd vissza hossza, Nem a súly, vagy a szül csupán. 【Arról, Méret】1. Kérjük, az intézkedés a méret (mellkasi) a kedvtelésből tartott gondosan vásárlás előtt.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak