Csatlós az Esetben, Fogszabályozó Csatlós az Esetben, szájápolás doboz, Szép, Tartós, Kompakt, Könnyen hordozható (Szürke)
Megújítva

Csatlós az Esetben, Fogszabályozó Csatlós az Esetben, szájápolás doboz, Szép, Tartós, Kompakt, Könnyen hordozható (Szürke)

HUF 0.67

Rendelhető

✔ Gyönyörű kivitelezés & Stílusos design : A gyönyörű sorokat tartalmazza, hogy a tökéletes formaBelső alsó matt, polírozott külső-belső, kiváló átlátszó szájfényt.Gyönyörű dolgokat, mindig az emberek, a jó hangulat, igen, a gyönyörű megjelenésű azt is, hogy egy kellemes élmény!. ✔ Minőségi & Vastag keret : készült PCTG anyag, a tiszta, átlátszó, magas hőmérsékletű ellenálló, karcolás ellenállás, nincs szag, nincs BPA.Magas minőségű anyagok, valamint vastagabb design, hogy tartós!Szemben a sok olcsó rögzítő dobozok a piacon, nem csak elegáns, hanem tartós. ✔ Könnyen hordozható & Clean : A kicsi, gyönyörű megjelenésű teszi, hogy nagyon könnyen hordozható, tedd a zsebében vagy a táskájában.Pedig ez sima, kívül is, belül is, így könnyen tisztítható, függetlenül attól, hogy a gép mosás, vagy kézi mosás. ✔ Többcélú : nagyon tárolására alkalmas fogszabályozó készülékek, szerelvények, valamint a legtöbb fogsor, illetve egyéb fogszabályozó készülékek.Meg lehet elegánsan átalakult ékszer tároló doboz. ✔ Kellemes vásárlást : Optimalizálása minőségű, de kitartó minden részletében, ragaszkodunk ahhoz, hogy kiváló minőségű termékek a piacon, mindig ügyeljen arra, hogy a vásárlási élmény.Ha bármi gond van, vagy elégedetlenség a termék, kérem, biztos lehetsz benne, hogy támogatjuk visszatérítés vissza szolgáltatások. ✔ Gyönyörű kivitelezés & Stílusos design : A gyönyörű sorokat tartalmazza, hogy a tökéletes forma.Belső alsó matt, polírozott külső-belső, kiváló átlátszó szájfényt.Gyönyörű dolgokat, mindig az emberek, a jó hangulat, igen, a gyönyörű megjelenésű azt is, hogy egy kellemes élmény!. ✔ Minőségi & Vastag keret : készült PCTG anyag, a tiszta, átlátszó, magas hőmérsékletű ellenálló, karcolás ellenállás, nincs szag, nincs BPA.Magas minőségű anyagok, valamint vastagabb design, hogy tartós!Szemben a sok olcsó rögzítő dobozok a piacon, nem csak elegáns, hanem tartós. ✔ Könnyen hordozható & Clean : A kicsi, gyönyörű megjelenésű teszi, hogy nagyon könnyen hordozható, tedd a zsebében vagy a táskájában.Pedig ez sima, kívül is, belül is, így könnyen tisztítható, függetlenül attól, hogy a gép mosás, vagy kézi mosás.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak