Végső Fogfehérítés Csere fogkefe Fej Gyémánt Alakú Sörték, Utántöltő Kompatibilis a Philips Sonicare Csavar-Elektromos Fogkefe (4 / Csomag)
Megújítva

Végső Fogfehérítés Csere fogkefe Fej Gyémánt Alakú Sörték, Utántöltő Kompatibilis a Philips Sonicare Csavar-Elektromos Fogkefe (4 / Csomag)

HUF 1079.10

Rendelhető

LINILEEA professzionális kínál magas minőségű szájápolási termékekA célja az, hogy javítsa az emberek szóbeli egészségügyi, hogy egy egészségesebb mosoly.Mi mindig is feltárása jobb szálak a kefét, hogy folyamatosan megfeleljen a különböző fogmosás szüksége van.Hogy 'szigorú' használatával magas minőségű anyagokból.Különben is, LINILEEA célja, hogy javítsa az emberek orális egészségügyi hozni magabiztos, gyönyörű mosoly.Gyémánt Alakú Sörték 7x több Hatékony, Tiszta Whitenning.FOLT ÖRDÖG Bristls a 8x hatékonyabb, Tiszta, Gyengéd gondoskodás. ✅RAGYOGÓBB MOSOLY : LINILEEA csere kefe fej funkció sűrű gyémánt alakú sörték, hogy hatékonyan távolítja el a felületen foltok fehéríti a fogakat csak 7 nap, így egy sugárzó mosolyt. ✅CSAVAR-A RENDSZER:Tökéletesen illik a Philip Sonicare E-sorozat fogkefe kezeli : Előre, Lényeg, Elit, Clean Care, valamint Xtreme kezeli. ✅PRÉMIUM MINŐSÉG : Ezek a fogkefe csere fej készült U. Du Pont szálak, valamint a PP anyag, amely sokkal tartósabb, nem könnyű megtörni.Élvezze egy megbízható fogmosás, mint az eredeti. ✅EMLÉKEZTETŐ SÖRTÉK : A kék Indikátor sörték, fade, hogy szépen emlékeztet, amikor egy cseréjére van szükség.Cserélje ki a kefét 3 havonta ajánlott az Amerikai Fogászati Egyesület. ✅100% az ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉGI : Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Az elégedettség mindig az első szempont. ✅RAGYOGÓBB MOSOLY : LINILEEA csere kefe fej funkció sűrű gyémánt alakú sörték, hogy hatékonyan távolítja el a felületen foltok fehéríti a fogakat csak 7 nap, így egy sugárzó mosolyt. ✅CSAVAR-A RENDSZER:Tökéletesen illik a Philip Sonicare E-sorozat fogkefe kezeli : Előre, Lényeg, Elit, Clean Care, valamint Xtreme kezeli. ✅PRÉMIUM MINŐSÉG : Ezek a fogkefe csere fej készült U. Du Pont szálak, valamint a PP anyag, amely sokkal tartósabb, nem könnyű megtörni.Élvezze egy megbízható fogmosás, mint az eredeti. ✅EMLÉKEZTETŐ SÖRTÉK : A kék Indikátor sörték, fade, hogy szépen emlékeztet, amikor egy cseréjére van szükség.Cserélje ki a kefét 3 havonta ajánlott az Amerikai Fogászati Egyesület. ✅100% az ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉGI : Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak