A nyugati Klasszikus Sivatagi Cowboy Párna, Takaró, nem Megyek Le Retro Dekoratív Párnát Fedezni Hálószoba, Kanapé, Kanapé, Nappali (18x18Inch)
Megújítva

A nyugati Klasszikus Sivatagi Cowboy Párna, Takaró, nem Megyek Le Retro Dekoratív Párnát Fedezni Hálószoba, Kanapé, Kanapé, Nappali (18x18Inch)

HUF 809.10

Rendelhető

Nyugat-Vintage Cowboy Párna, Takaró(csak Párna terjed,nem Helyezze be Inclued) ? NYUGATI VINTAGE DESIGN : a nyomtatott nyugati sivatag cowboy egy klasszikus nyugati stílusú. ? PRÉMIUM MINŐSÉG : A nyugati sivatag dekoratív párna borító nyomtatva, puha poliészter szövet, ami nagyon aranyos, de nem illatú, tartós, puha tapintású, biztonságosabb, több szempontból. ? TÖKÉLETES MÉRET : A méret 18×18 inch (45×45 cm), anélkül, hogy beszúr vagy párna mag tartalmazza, megfelelő méretű használatra, dekoráció, lehet, hogy az energia a haza, meg is mutatják a személyes szereti. ? TÖKÉLETES NYUGATI DEKORÁCIÓ : Ez a nyugati párna burkolat a tökéletes otthon dekoráció, ami lehetővé teszi, hogy élvezze a nyugati vintage stílusú otthon is.Alkalmas Nappali, Hálószoba, Kanapé, Kanapé, Iroda, Szék, kocsi, stb. ? NAGY AJÁNDÉK VÁLASZTÁS : Ez egy nagy ajándék, hogy a barát, barátnő, férj, feleség, rokonok, barátok, Valentin Nap, esküvő, születésnap vagy évforduló.Nyugat-Vintage Cowboy Párna, Takaró(csak Párna terjed,nem Helyezze be Inclued). ? NYUGATI VINTAGE DESIGN : a nyomtatott nyugati sivatag cowboy egy klasszikus nyugati stílusú. ? PRÉMIUM MINŐSÉG : A nyugati sivatag dekoratív párna borító nyomtatva, puha poliészter szövet, ami nagyon aranyos, de nem illatú, tartós, puha tapintású, biztonságosabb, több szempontból. ? TÖKÉLETES MÉRET : A méret 18×18 inch (45×45 cm), anélkül, hogy beszúr vagy párna mag tartalmazza, megfelelő méretű használatra, dekoráció, lehet, hogy az energia a haza, meg is mutatják a személyes szereti. ? TÖKÉLETES NYUGATI DEKORÁCIÓ : Ez a nyugati párna burkolat a tökéletes otthon dekoráció, ami lehetővé teszi, hogy élvezze a nyugati vintage stílusú otthon is.Alkalmas Nappali, Hálószoba, Kanapé, Kanapé, Iroda, Szék, kocsi, stb. ? NAGY AJÁNDÉK VÁLASZTÁS : Ez egy nagy ajándék, hogy a barát, barátnő, férj, feleség, rokonok, barátok, Valentin Nap, esküvő, születésnap vagy évforduló.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak