Kerek Nyak Párna Nyak Háttámla Autó vagy Irodai Szék, Kanapé, Támogatja a Párna Testtartás & Kényelmes Gerinc Helyzetét.(Kávé)
Megújítva

Kerek Nyak Párna Nyak Háttámla Autó vagy Irodai Szék, Kanapé, Támogatja a Párna Testtartás & Kényelmes Gerinc Helyzetét.(Kávé)

HUF 1525.50

Rendelhető

☀A Nyaki Párnák - ♥Funkció - Lehet használni, mint egy térdvédő párnát, deréktámasz párna, vagy a láb távtartó ☀Kerek Nyaki Párna ergonómiailag célja, hogy egy terápiás aludni, testtartás, hogy csökkenti a fej, váll -, nyak -, vissza kellemetlen érzés, valamint elősegítik ideális gerinc összehangolás.Azt is fel lehet használni a deréktámasz a legtöbb székek, biztosító hosszú távú támogatást. ☀Kerek Nyaki Párnát ad ideális gerinc igazítás & terápiás aludni testtartás.Hely alatt a térdek, bokák vagy a nyak, segít enyhíteni izomláz. ☀Természetes contton párna-rost töltse ki ,kényelmes, szép.Cipzár design változás több, kényelmes,könnyen kezelhető gép mosás, meleg. ☀Színes opcionális - meleg, elegáns, tökéletes megjelenítéséhez az otthon melege.Tökéletes otthon utazási!Ez a könnyű roll kényelmes, könnyen hordozható.Nagy irodai székek, a repülő, autó, hajó vagy LAKÓKOCSIT. ☀A Nyaki Párnák - ♥Funkció - Lehet használni, mint egy térdvédő párnát, deréktámasz párna, vagy a láb távtartó. ☀Kerek Nyaki Párna ergonómiailag célja, hogy egy terápiás aludni, testtartás, hogy csökkenti a fej, váll -, nyak -, vissza kellemetlen érzés, valamint elősegítik ideális gerinc összehangolás.Azt is fel lehet használni a deréktámasz a legtöbb székek, biztosító hosszú távú támogatást. ☀Kerek Nyaki Párnát ad ideális gerinc igazítás & terápiás aludni testtartás.Hely alatt a térdek, bokák vagy a nyak, segít enyhíteni izomláz. ☀Természetes contton párna-rost töltse ki ,kényelmes, szép.Cipzár design változás több, kényelmes,könnyen kezelhető gép mosás, meleg. ☀Színes opcionális - meleg, elegáns, tökéletes megjelenítéséhez az otthon melege.Tökéletes otthon utazási!Ez a könnyű roll kényelmes, könnyen hordozható.Nagy irodai székek, a repülő, autó, hajó vagy LAKÓKOCSIT.Tapasztalt fáradt sajog, fáj a nyakad?Dolgozik, a számítógép, hogy hosszú?A használata a Kerek Nyaki Párna segíthet által átalakítása a csigolyák vissza a természeti görbe.A Párna lehet használni a nap folyamán az irodában, különösen a kényelmes alvásra.Miért pont a Kör Nyaki Roll Himba Párna? 1.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak