VR Szemüveggel All-in-one Okos Virtuális Valóság Szemüveg 4GB RAM/64 GB ROM, Bluetooth 5.0, USB-C WiFi Android Telefon (Szín Beállítása)
Megújítva

VR Szemüveggel All-in-one Okos Virtuális Valóság Szemüveg 4GB RAM/64 GB ROM, Bluetooth 5.0, USB-C WiFi Android Telefon (Szín Beállítása)

HUF 1.67

Rendelhető

? Reális látvány, hangzásokat, valamint kiváló teljesítményt össze egy magával ragadó élmény ? Fedezze fel a lenyűgöző 3 D-s virtuális valóság, élvezze az űrutazás, ejtőernyőzés, szörfözés, hullámvasút többet. ? Megszüntetése, az unalom, az utazás, ergonomikus kialakítás hatékony munkáját, fokozza az otthoni szórakozás élményét. ? Magas szintű hardver, ami minden lépés számít egy szuper gyors processzor, valamint a szuper nagy felbontású kijelző. ? Részt venni az élő események a barátok meg a család megtalálja az új sportolóknak, vagy csatlakozzon küldetések más kalandorok egy hihetetlenül szociális térben multiplayer arénában. ? Reális látvány, hangzásokat, valamint kiváló teljesítményt össze egy magával ragadó élmény. ? Fedezze fel a lenyűgöző 3 D-s virtuális valóság, élvezze az űrutazás, ejtőernyőzés, szörfözés, hullámvasút többet. ? Megszüntetése, az unalom, az utazás, ergonomikus kialakítás hatékony munkáját, fokozza az otthoni szórakozás élményét. ? Magas szintű hardver, ami minden lépés számít egy szuper gyors processzor, valamint a szuper nagy felbontású kijelző. ? Részt venni az élő események a barátok meg a család megtalálja az új sportolóknak, vagy csatlakozzon küldetések más kalandorok egy hihetetlenül szociális térben multiplayer arénában.Biztos lehet benne, hogy keményen dolgozunk.A törekvés az ügyfél-elégedettség a legnagyobb felelősség.A figyelmes kiszolgálás, megnyerni a bizalmát, s elégtételt, hogy ügyfeleink.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak