Acogedor RGB Modchip az N64 NTSC Konzolok, Csere N64 NTSC RGB Kimenet Modul Játék Konzol RGB Modul Chip, PCB Anyag
Megújítva

Acogedor RGB Modchip az N64 NTSC Konzolok, Csere N64 NTSC RGB Kimenet Modul Játék Konzol RGB Modul Chip, PCB Anyag

HUF 1847.70

Rendelhető

ALKALMAZHATÓ : A N64 RGB mod n64 ntsc konzolok, kérjük, ellenőrizze az alaplap van egy "vdc nus", "vdc nus egy" chip (u4)KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY : Az a N64 RGB mod chip használja a THS7374 erősítő stabil teljesítmény egyszerű telepítés.TISZTA KÉP : A játék konzol RGB modul chip egy tisztább, simább képet.Praktikus kiegészítők játék konzolok.TÖKÉLETES CSERE : Az a N64 RGB mod chip tökéletesen kialakított, s szilárdan épült.A tökéletes helyettesíti a régi, eredeti alkatrész.PRÉMIUM PCB ANYAG : Az az N64 RGB mod chip készült prémium PCB anyag, amely tartós, kopásálló, hosszú élet.Hogyan kell Használni : Vegye ki azt a terméket, lásd a használati utasítást.Specifikáció : Elem Típus : a N64 RGB Mod Anyag : PCB Alkalmazandó : A N64 NTSC Konzol Jellemzők : 1) Az RGB modul használja a THS7374 fül erősítő egy tisztább, simább képet megjeleníteni. 2) A termék tartalmaz egy részletes telepítési bemutató. 3) közvetlenül csatlakoztatható RGB monitor (via a N64 RGBS kábel) vagy használt OSSC (via a N64 SCART RGB kábel).A csomag Lista : 1 x N64 RGB MOD 4 x Elektromos Vezeték, 1 x Ragasztószalag 1 x Kézikönyv Megjegyzés : Hogyan találjuk meg egy NTSC az N64 rendszer, amely kimenet RGB : 1. Ha a sorozatszám kezdődik "NS1" (USA), "NUJ1" (Japán), vagy a francia rendszer a modell számát "NUS 001(FRA)", akkor valószínűleg van egy kompatibilis N64. Néhány korai Kanadai a N64s azt mondják, hogy tartalmazza a chip. Sok idősebb Brazil a N64s tartalmaznak ugyanaz a chip, meg lehet utólag RGB.Még akkor is, ha Brazília használ, PAL-M, még 60 Hz csak kompatibilis az NTSC játékok. Ha van egy sorszáma, hogy kezdődik valami más, vagy egy HAVER konzol nem kompatibilis ez a modul. Ez a módosítás csak akkor érvényes, az NUS CPU 01 02 03 04 alaplap verzió!Kérjük, győződjön meg arról, hogy az alaplap a "VDC NUS" "VDC NUS EGY" chip (U4).Ha nem ez a helyzet, itt állj meg!A konzol nem kompatibilis ezzel utólag testület!.

A javaslat jellemzői

Item Type:
for N64 RGB Mod
Material:
PCB
Applicable:
For N64 NTSC Consoles
Features:
1) The RGB module uses the THS7374 ear amplifier for a clearer and smoother image display.:
2) The product comes with a detailed installation tutorial.:
3) Can be connected directly to RGB monitors (via for N64 RGBS cable) or used with OSSC (via for N64 SCART RGB cable).:
Package List:
1 x for N64 RGB MOD :
4 x Electronic Wire :
1 x Adhesive Tape    :
1 x Manual:
Note:
How to find an NTSC for N64 system that outputs RGB:
1. If your serial number begins with NS1 (USA), NUJ1 (Japan) or the French system with the model number NUS 001(FRA), then you probably have a compatible for N64. Some early Canadian for N64s are said to have included this chip. :
2. Many older Brazilian for N64s contain the same chip and can be retrofitted with RGB. Even if Brazil uses PAL M, it is still 60Hz and only compatible with NTSC games.:
3. If you have a serial number that starts with anything else, or a PAL console it is not compatible with this module. :
4. This modification only applies to the NUS CPU 01 02 03 04 motherboard version! Please also make sure that your motherboard has the VDC NUS VDC NUS A chip (U4). If this is not the case stop here! Your console is not compatible with this retrofit board!:

Vevők, ahogy választanak