Clamp - 10.5 Asztalos, Nagy Teherbírású Táblázat Satu Faipari Fém Klip Szorító Satu Faipari Satu Asztalos
Megújítva

Clamp - 10.5 Asztalos, Nagy Teherbírású Táblázat Satu Faipari Fém Klip Szorító Satu Faipari Satu Asztalos

HUF 3.00

Rendelhető

Kiváló minőségű acél, anti-korrózió, valamint tartós használataÉpítsd meg a saját nagy teljesítményű faipari táblázat satu.Ideális fa dolgozik, majd az általános rögzítő alkalmazást.Precon megmunkált öntvények tökéletesen igazodik útmutató rács.Hasznos a faipari mérnöki, a hegesztés.Slot az alaplap meg a vice, hogy egy munka tábla vagy a gép táblázat.Kiváló minőségű acél, anti-korrózió, valamint tartós használata.Építsd meg a saját nagy teljesítményű faipari táblázat satu.Ideális fa dolgozik, majd az általános rögzítő alkalmazást.Precon megmunkált öntvények tökéletesen igazodik útmutató rács.Hasznos a faipari mérnöki, a hegesztés.Slot az alaplap meg a vice, hogy egy munka tábla vagy a gép táblázat.Specifikáció : Anyag : Steel Weight : 10350g/365.1 oz Color : képek shown Package Lista : 1 * Faipari Rail6 * Hosszú Csavar + Csavar Cp4 * Rövid csavar + Csavar cp Note : 1. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

A javaslat jellemzői

Material:
Steel
Weight:
10350g/365.1oz
Color:
As pictures shown
Package List:
1 * Woodworking Rail:
6 * Long Screw + Screw Cp:
4 * Short screw + Screw cp:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Vevők, ahogy választanak