TICONN 24PCS 1/4 - Kábel Bilincsek - Gumi Dobozkát 304 Rozsdamentes Acél Tömlő Bilincsek Hurok Bilincsek Cső Bilincsek (1/4 Hüvelyk)
Megújítva

TICONN 24PCS 1/4 - Kábel Bilincsek - Gumi Dobozkát 304 Rozsdamentes Acél Tömlő Bilincsek Hurok Bilincsek Cső Bilincsek (1/4 Hüvelyk)

HUF 719.10

Rendelhető

Rozsdamentes acél kivitelben tartós tartósságJellemzők sokoldalú használat tömlők készült különböző anyagok.Könnyen telepíthető.Megakadályozza, hogy a tömlő a korróziótól.EPDM gumi párna ellenáll az Ózon, illetve az Öregedés. [PRÉMIUM MINŐSÉG] – A fém bilincsek készült 0.025" vastag prémium 304 rozsdamentes acél EPDM (Etilén-Propilén-Dién Monomer) gumi párna.Az egész rozsdamentes drót bilincs nyújt kiváló korrózió, valamint a rozsda ellenállások teljesítmény, ha használják a zord körülmények között.Az üzemi hőmérsékletet, a bilincs készlet tól -4°F 212 °F [SZÉLES ALKALMAZÁSOK] – A párna csökkenti a rezgést, majd viselni a bilincs élek.A cső jogosultja bilincs ideális tartani csövek, tömlők, kábeleket, vezetékeket, közel a szerelési felület a hajó/tengeri, háztartási, autóipari, kert, fűtés, légkondicionálás.Mindig lehet találni egy megfelelő fém bilincs a TICONN, hogy megfeleljen az ön igényeinek a különböző alkalmazásokban. [MARADJON SZERVEZETT] – A kábel bilincs választék belül egy tároló doboz a könnyű tárolás, valamint a választék.A TICONN logó fogó mérete vésett minden kis fogót, amely teszi, hogy gyorsan azonosítani a megfelelő cső bilincs minden alkalmazás. [MÉRET MENNYISÉG] – A tömlőbilincs választék doboz tartalmaz 24 PCS vezeték bilincsek, hogy a 0,6 a (15mm) széles 0.025 a (0,6 mm) vastag.Az átmérő a csavar lyuk 1 : 4 (6.A rozsdamentes acél kampókat illik 1/4 Coll cső/vezeték. [TICONN MÁRKA MINŐSÉGI ELKÖTELEZETTSÉG] – Mi áll mögötte minőségi termék.Ha bármilyen okból nem elégedett a vásárlás, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Biztosítunk 45 napos pénz vissza, 12 hónap garancia. 100% Elégedettség Garancia kockázatmentes vásárlás!. [PRÉMIUM MINŐSÉG] – A fém bilincsek készült 0.025" vastag prémium 304 rozsdamentes acél EPDM (Etilén-Propilén-Dién Monomer) gumi párna.Az egész rozsdamentes drót bilincs nyújt kiváló korrózió, valamint a rozsda ellenállások teljesítmény, ha használják a zord körülmények között.Az üzemi hőmérsékletet, a bilincs készlet tól -4°F 212 °F [SZÉLES ALKALMAZÁSOK] – A párna csökkenti a rezgést, majd viselni a bilincs élek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak