Uloveido 2db A Királyné A Király Pár Gyűrű Szett, Titán-Acél Megfelelő Ígéret Esküvő, Eljegyzés Zenekar, a Párok (Fekete, Arany)
Megújítva

Uloveido 2db A Királyné A Király Pár Gyűrű Szett, Titán-Acél Megfelelő Ígéret Esküvő, Eljegyzés Zenekar, a Párok (Fekete, Arany)

HUF 899.10

Rendelhető

Eladási Egy Pár !Méret : Férfi Méret 8 9 10 11 ,a Nők Méret 5 6 7 8, Kiterjed A Legnépszerűbb Méret, a Legtöbb Ember Alkalmas A Mérete Mi a Kínálat.A méretek a férfi gyűrű, valamint a női gyűrű felsorolt egyértelműen a stílus lehetőség, kérjük, gondosan válassza ki. ♥ Megjegyzés : A tőzsdei ár egy pár.A méretek a férfi gyűrű, valamint a női gyűrű felsorolt egyértelműen a stílus lehetőség, kérjük, gondosan válassza ki. ♥ Egyedi Desing : A királyné a királynak egy olyan esküt!Nem számít hogy egy híres márka, vagy nem, de ezek egyedi gyűrűk, mindketten a világon!Az ESKÜT a SZERETET -, Hogy a mai naptól kezdve a jobb, hol rosszabb, a gazdagabb, a szegénységben, betegségben, egészségben, a szeretet, a becsület, az ápolják, míg a halál el nem választ szerint az Istenek szent szertartás;. ♥ Fém Anyaga : Rozsdamentes acél, arany bevonat, 3-szor fejezzem be azzal, hogy emberi kéz, sima tükör polírozás külső fém felületre. ♥ Szuper Ajándékok Ötletek : Jön a szép ajándék táska.Finom, meglepetés, ajándék ötlet, a legjobb barát, szerető, barátnő, menyasszony, feleség, nagymama, Karácsony, szilveszter, Születésnap, Évforduló, Valentin-Nap. ♥ Szolgáltatás : Bármilyen kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt nekünk, mi fog válaszolni 24 órán belül. Csodálatos Titán Esküvői Zenekarok Készlet .

A javaslat jellemzői

Metal:
Rose Gold Plated Brass, Character of the Main Stone

Vevők, ahogy választanak