6 Ft karácsonyfa Dísz, Időzítő DIY 100 LED Dísz elemes felugró Díszek,karácsonyfa Lóg Labdát, Dekoráció, Beltéri, Kültéri Haza Párt(Zöld)
Megújítva

6 Ft karácsonyfa Dísz, Időzítő DIY 100 LED Dísz elemes felugró Díszek,karácsonyfa Lóg Labdát, Dekoráció, Beltéri, Kültéri Haza Párt(Zöld)

HUF 6813.00

Rendelhető

【Felugró karácsonyfa】kap 6 ft-magas karácsonyfa jön 10 M hossz 100 meleg fehér Led-ek egyenletesen eloszlik a fa, brighted Karácsonyi világítás teszi a Karácsony este nagyon hangulatosA csillogó karácsonyfa jön egy Nagy méretű 3 D-s star 25 labdát díszek.Ezt teszi a karácsonyfa inkább élénk, gyönyörű, add, hogy a Karácsonyi hangulatot. 【Könnyen összeszerelhető, raktározás】Nem extra szükséges eszközök, csak a pop-up karácsonyfa ki a dobozt, egy masszív állvány, húzza ki, majd csatlakoztassa.Pop-up Christmas tree design teszi, hogy könnyű beállítani, majd vegye le.Összecsukható, a percet a könnyű tárolás érdekében. 【Időzítő Funkció】szüksége van 3 db AA elem(nem tartozék) üzemeltetett.Kapcsolja Ki/Be/Időzítő kapcsolja be az elemtartó doboz állítsa be az időzítőt a fények.A időzítő automatikusan kikapcsolása után 8 órán át, majd újra áram 20 órával később.Ez a ciklus minden nap, amíg nem kapcsolja ki a timer funkció. 【Minőségű anyagból】Ez a Pop-up karácsonyfa készült jó minőségű PVC fém összekötő rúd, mint egy egész.A tűk készült égésgátló anyag, amely biztonságos, tartós.A négy lába támogatás készült jó műanyag, az erő egyenletesen oszlik el, ami javítja a stabilitást a fa. 【Tökéletes Karácsonyi Dekoráció】 Alkalmas a Karácsonyi Dekoráció az otthoni falon, sarkokban, kandalló, lépcsők, vitrinek, hálószoba, irodák, üzletek, bárok.Vagy használja a szabadban, mint például a bejárati ajtó, bejárati veranda, nappali, udvar, kert, terasz, bevásárlóközpontban,stb. 【Felugró karácsonyfa】kap 6 ft-magas karácsonyfa jön 10 M hossz 100 meleg fehér Led-ek egyenletesen eloszlik a fa, brighted Karácsonyi világítás teszi a Karácsony este nagyon hangulatos.A csillogó karácsonyfa jön egy Nagy méretű 3 D-s star 25 labdát díszek.Ezt teszi a karácsonyfa inkább élénk, gyönyörű, add, hogy a Karácsonyi hangulatot. 【Könnyen összeszerelhető, raktározás】Nem extra szükséges eszközök, csak a pop-up karácsonyfa ki a dobozt, egy masszív állvány, húzza ki, majd csatlakoztassa.Pop-up Christmas tree design teszi, hogy könnyű beállítani, majd vegye le.Összecsukható, a percet a könnyű tárolás érdekében.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak