SQXBK Nyíl Többi 4DB Műanyag Íjászat Nyíl Többi a Ragasztó Vadászreflex Íj Vadászat, Íjászat Jobb Kéz
Megújítva

SQXBK Nyíl Többi 4DB Műanyag Íjászat Nyíl Többi a Ragasztó Vadászreflex Íj Vadászat, Íjászat Jobb Kéz

HUF 629.10

Rendelhető

Műanyag nyíl állványok, amelyek különleges támogatást íj kezeliSzüksége van olyan, hogy az íj nem sérült, nem fog eltérni a bíróság.A kompozit íjjal állok egy öntapadós háttámla rögzítésére nyilak.Rá kell ragasztani úgy, hogy az antenna tartja a nyíl alatt a csavarlyuk.Az íjjal állok már széles körben alkalmazható.Nagyon alkalmas a kezdő, valamint a tapasztalt támadó.Segít élvezni felvételi szintet.Ez az íjat rack kényelmesebb, mint a mágnes nyíl rack úgy tervezték, hogy a lehető legjobb eredményeket.Ez segíthet, hogy több lövés pontos, hatékony, kényelmes.Az íj keret készült nagy szilárdságú fekete műanyag.Köszönhetően rendkívül tartós szerkezet, az élettartama 1000-2000 nyilak normál körülmények között.Műanyag nyíl állványok, amelyek különleges támogatást íj kezeli.Szüksége van olyan, hogy az íj nem sérült, nem fog eltérni a bíróság.A kompozit íjjal állok egy öntapadós háttámla rögzítésére nyilak.Rá kell ragasztani úgy, hogy az antenna tartja a nyíl alatt a csavarlyuk.Az íjjal állok már széles körben alkalmazható.Nagyon alkalmas a kezdő, valamint a tapasztalt támadó.Segít élvezni felvételi szintet.Ez az íjat rack kényelmesebb, mint a mágnes nyíl rack úgy tervezték, hogy a lehető legjobb eredményeket.Ez segíthet, hogy több lövés pontos, hatékony, kényelmes.Az íj keret készült nagy szilárdságú fekete műanyag.Köszönhetően rendkívül tartós szerkezet, az élettartama 1000-2000 nyilak normál körülmények között.Termékleírás : Anyaga : fekete műanyag, 3 M ragasztó Típusa : Jobb kéz Mérete : 3x2x1.51inch Rögzítési módszer : bottal, hogy az íj Csomagolási mennyiség : 4 DB Jobb Kéz Íjászat Nyíl Többi Funkció Műanyag nyíl állványok, amelyek különleges támogatást íj kezeli.Szüksége van olyan, hogy az íj nem sérült, nem fog eltérni a bíróság.A kompozit íjjal állok egy öntapadós háttámla rögzítésére nyilak.Rá kell ragasztani úgy, hogy az antenna tartja a nyíl alatt a csavarlyuk.Az íjjal állok már széles körben alkalmazható.Nagyon alkalmas a kezdő, valamint a tapasztalt támadó.Segít élvezni felvételi szintet.Ez az íjat rack kényelmesebb, mint a mágnes nyíl rack úgy tervezték, hogy a lehető legjobb eredményeket.

A javaslat jellemzői

Material:
black plastic, 3M glue
Type:
Right hand
Size:
3x2x1.3cm/1.2x0.79x0.51inch
Fixing method:
stick to the bow
Packing quantity:
4PCS Right Hand Archery Arrow Rest
Feature:
Plastic bow and arrow racks, which provide special support for bow handles. She needs this so that the bow will not be damaged and will not deviate from the court.:
Our composite bow and arrow stand has a self-adhesive backrest for fixing arrows. It should be glued so that the antenna holding the arrow is under the bolt hole.:
The bow and arrow stand has a wide range of applications. Very suitable for beginners and experienced shooters. Will help you enjoy shooting at any level.:
This bow and arrow rack is more convenient than the magnet arrow rack and is designed to achieve the best results. It can help you make shooting more accurate, efficient and convenient.:
The bow frame is made of high-strength black plastic. Due to its very durable structure, the service life is 1000 to 2000 arrows under normal conditions. :

Vevők, ahogy választanak